Ik heb er zeker zin in!
Al mn bestellingen de deur uitgedaan en me nu al aan het bedenken wat ik met de verkoop allemaal extra meeneem.
Dit jaar gezellig met de hele familie bij elkaar met oud en nieuw. vrouwtje, ouders collegas noem het maar op.
Is altijd gezellig!
Eerst nog 2 weekjes vol ertegenaan op het werk want dit zijn de tijden die het zwaarst zijn als je in de horeca werkt.
Chefkok van een groot cateringbedrijf kost tijd haha. komende 2 weken geven we bijna 2000 mensen een onvergetelijke avond.
Kerstdiners, bedrijfsfeesten, proeverijen , noem het maar op .
Dus dat is ook wel weer een kick!
Voorlopig heb ik mn rooster op 160 uur staan voor de komende 2 weken maar heb daarna vanaf de 28e vuurwerkvakantie!
Traditiegewijs neem ik lekker een weekje vrij om helemaal in de sferen te komen .
Bestellingen ophalen, uitstallen , projecten maken , gewoon genieten op mijn manier .
Zie mn vrouwtje al binnenlopen als ik aan mn bureau zit met een paar dozen singleshots,tape, en visco :tounge:
Nee heb er heel veel zin in .
Mischien zelfs wel meer dan normaal.
Het blijft een dag waar ik naar toe leef!
Om samen met gelijkgestemden om klokslag 00.00 naar buiten te gaan om ons ding te doen.
Onze hobby , onze passie !