RECEPT VOOR EEN GELUKKIG 2010
Neem twaalf hele maanden, haal hier voorzichtig alle bitterheid, haat en afgunst uit. Hak
vervolgens elke maand in 28, 30 of 31 verschillende stukjes en zorg ervoor dat u
ze niet allemaal tegelijkertijd bereidt. Maak de dagen één voor één klaar met
de volgende ingrediënten. Een snufje geloof, een theelepel geduld,
een druppeltje moed en een klein beetje inzet. Voeg aan elke dag
een portie hoop, vertrouwen en vriendelijkheid toe en mix
door dit ontstane mengsel nog een kort gebed, een
korte bespiegeling en een beetje toewijding.
Breng nu het geheel op smaak met een
flinke dosis energie, een snufje geluk,
een beetje actie en de nodige humor.
Doe ‘t gerecht in een liefdesschaal
en kookt dit op een vuur van
stralend geluk. Garneer
het gerecht met een
glimlach en dien
het in grote
porties op.
Laat het
u smaken!