Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link

VUURWERKBUNKER.NL - [Forumactie 2019]

robinn6

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
98
Leuk bevonden
275
Locatie
Pijnacker
#23
Beste liefhebbers,

Ook wij hebben bericht gehad dat Vuurwerkbunker.nl geselecteerd is om Funke en Luypaers te verkopen vanaf dit jaar! Zodra we meer informatie hebben over het assortiment en prijzen zullen we dit uiteraard met jullie delen.

Ook zijn er onverwachts weer een aantal producten beschikbaar gekomen, een paar snelle liefhebbers hebben dit al opgemerkt, zo is er bijvoorbeeld weer een Limited Edition 3 te vinden op de shop!

Fijn weekend allemaal!
 

robinn6

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
98
Leuk bevonden
275
Locatie
Pijnacker
#33
Er zijn al een tijdje geen updates meer geweest, maar we zitten zeker niet stil. We hebben een aantal nieuwtjes om met jullie te delen!

Met een paar leveranciers hebben we weer mooie compounds uitgezocht. Meest bijzondere hiervan toch wel weer in samenwerking met Evolution, onze eigen Bunker Blaster krijgt dit jaar waarschijnlijk ook een broertje én een grote broer! Nu nog druk in ontwikkeling, maar zodra we filmpjes en meer info hebben zullen we dit uiteraard delen.

De meeste leveranciers zijn nog druk bezig met het definitief maken van hun assortiment en het maken van goede films, we verwachten dan ook net als vorig jaar zo rond augustus weer nieuwe items op de webshop te kunnen plaatsen.

Verder in het kader van save the best for last: we zijn ook bezig geweest met het zoeken van een goede locatie voor een demo + show in december bij een van onze vestigingen. Tobias is al volop bezig met ontwerpen en we kunnen dan ook weer een show à la Vuurwerkbunker-stijl verwachten!

En ja, één van onze vestigingen, want naast Pijnacker, Zoetermeer, IJsselstein en Leidsche Rijn komen er dit jaar misschien wel Vuurwerkbunker.nl - winkels dichter bij jou in de buurt ;)
 

1Salute

Registered User
Berichten
315
Leuk bevonden
142
Locatie
Veluwe
#35
Klinkt goed. Aangezien Red Wire hun producten en prijzen voor dit jaar al bekend gemaakt heeft, komt dit dan binnenkort al in de webshop? Of wordt dat ook augustus? :)
 

robinn6

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
98
Leuk bevonden
275
Locatie
Pijnacker
#37
Beste liefhebbers,

Zoals sommigen van jullie al gemerkt hebben is de website tijdelijk offline om deze te updaten naar het komende seizoen. Dit betekent ook dat er tijdelijk niet besteld kan worden in de speciale forumactie shop.

Vanaf 1 september is de forumactie weer online & geupdate met nieuwe producten!

Mochten er in de tussentijd dringende vragen zijn kunnen jullie altijd een mailtje sturen. Geniet nog even van de zomer verder!

Groeten Robin & Tobias
 

Onze Partners

Bovenaan