VUURWERKBUNKER.NL - [Forumactie 2019]

robinn6

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Beste liefhebbers,

Ook wij hebben bericht gehad dat Vuurwerkbunker.nl geselecteerd is om Funke en Luypaers te verkopen vanaf dit jaar! Zodra we meer informatie hebben over het assortiment en prijzen zullen we dit uiteraard met jullie delen.

Ook zijn er onverwachts weer een aantal producten beschikbaar gekomen, een paar snelle liefhebbers hebben dit al opgemerkt, zo is er bijvoorbeeld weer een Limited Edition 3 te vinden op de shop!

Fijn weekend allemaal!
 

robinn6

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Er zijn al een tijdje geen updates meer geweest, maar we zitten zeker niet stil. We hebben een aantal nieuwtjes om met jullie te delen!

Met een paar leveranciers hebben we weer mooie compounds uitgezocht. Meest bijzondere hiervan toch wel weer in samenwerking met Evolution, onze eigen Bunker Blaster krijgt dit jaar waarschijnlijk ook een broertje én een grote broer! Nu nog druk in ontwikkeling, maar zodra we filmpjes en meer info hebben zullen we dit uiteraard delen.

De meeste leveranciers zijn nog druk bezig met het definitief maken van hun assortiment en het maken van goede films, we verwachten dan ook net als vorig jaar zo rond augustus weer nieuwe items op de webshop te kunnen plaatsen.

Verder in het kader van save the best for last: we zijn ook bezig geweest met het zoeken van een goede locatie voor een demo + show in december bij een van onze vestigingen. Tobias is al volop bezig met ontwerpen en we kunnen dan ook weer een show à la Vuurwerkbunker-stijl verwachten!

En ja, één van onze vestigingen, want naast Pijnacker, Zoetermeer, IJsselstein en Leidsche Rijn komen er dit jaar misschien wel Vuurwerkbunker.nl - winkels dichter bij jou in de buurt ;)
 

1Salute

Registered User
Klinkt goed. Aangezien Red Wire hun producten en prijzen voor dit jaar al bekend gemaakt heeft, komt dit dan binnenkort al in de webshop? Of wordt dat ook augustus? :)
 

robinn6

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Beste liefhebbers,

Zoals sommigen van jullie al gemerkt hebben is de website tijdelijk offline om deze te updaten naar het komende seizoen. Dit betekent ook dat er tijdelijk niet besteld kan worden in de speciale forumactie shop.

Vanaf 1 september is de forumactie weer online & geupdate met nieuwe producten!

Mochten er in de tussentijd dringende vragen zijn kunnen jullie altijd een mailtje sturen. Geniet nog even van de zomer verder!

Groeten Robin & Tobias
 

robinn6

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
De webshop is weer open, zie de aangepaste startpost! De komende periode zal de webshop verder aangevuld worden met nieuwe producten, en met de uitbreiding van onze eigen Vuurwerkbunker.nl Specials lijn!

Stay tuned :cool:

En voor de scherp oplettenden... er staan nog een paar OP = OP compounds in de webshop! OP = OP betreft de voorraad die er op dit moment staat, zie bijvoorbeeld nog één The Branco (2018 versie) van Evolution of één Smash Box II (2018 versie) ;)
 
Laatst bewerkt:

GMP82

Bronzen Member
Ik wacht even verdere updates af :)

Die opmerking over batches bij de voorwaarden gelden dan niet voor de twee producten die je zelf aanhaalt lijkt me (batch 2018).

(Al bekend wanneer funke/luypaers toegevoegd wordt? En van Red Wire komt ook nog meer online??)
 

Onze Partners

Bovenaan