This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

NOS: "Groot knalvuurwerk wordt verboden"

KoenL

Registered User
Er komt een landelijk verbod op groot knalvuurwerk. Haagse bronnen bevestigen dat het kabinet vrijdag tot zo'n verbod besluit. Het gaat om vuurwerk in de zogeheten F3-categorie, zoals Chinese rollen en ratelbanden. het vuurwerk zou vanaf de jaarwisseling 2020-2012 niet meer gebruikt mogen worden.

De onderzoeksraad voor Veiligheid en de Nationale Politie pleiten al langer voor een totaal vuurwerkverbod, omdat er ieder jaar veel slachtoffers vallen en de handhaving van plaatselijke verboden niet te doen zou zijn voor de politie.

Afgelopen Oud en Nieuw vielen er twee doden en 400 gewonden door vuurwerk.

D_CdduNX4AIAcDE.png
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Wat er dan nog over blijft in betreffende categorieën (rollen en single shots):

-F2 rollen: tot 100 gram buskruit. Dit houdt in dat dingen zoals de 90, 360, 500 schots matjes nog gewoon mogelijk zijn. (F3 was tot 1.000 gram)
-F2 Single shots: tot 25 gram kruit. Nog altijd sier single shots mogelijk, alleen niet meer de echte grote (50mm) single shots. (F3 was tot 40 gram)
 

GMP82

Bronzen Member
Shit, hier staat het antwoord.

Baal als een stekker als de grote singleshots eruit gaan. Dat wordt restanten inkopen... Of gewoon accepteren o_O:rolleyes:
 

htevents

Registered User
Shit, hier staat het antwoord.

Baal als een stekker als de grote singleshots eruit gaan. Dat wordt restanten inkopen... Of gewoon accepteren o_O:rolleyes:
Ik lees toch echt dat alleen het knalvuurwerk uit de F3 categorie verboden gaat worden. Dit is vuurwerk met als hoofdeffect een knal veroorzaken. Dat zou in principe betekenen dat siervuurwerk uit die categorie gewoon blijft bestaan.
 

Onze Partners

Bovenaan