Kratten/kooien zijn niet verwijderd

petertje23

Registered User
Goede vraag!

Hier alleen kooien gehad bij volle dozen met korting,
"normaal" aangeschaft vuurwerk nog niet met kooi geleverd gekregen.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
1 kooi de brasilian box..... ik vind het ondingen. Mij betreft moet dit service zijn vanuit de welke winkelier dan ook. Nou heb ik er tijdens shows al heel wat opengemaakt maar je zal maar om 0.05 uur buiten staan en je doos open maken.....shit en nu?

Nee dit hoort gewoon uitgepakt geleverd te worden actie doos of niet.
 

maartenvincent

Registered User
Dat is een uitkomst zeg, iedereen kopiëren :D.
Kooi sluit aan alle kanten dus voldoet aan de nieuwe regels (toch?).
Scheelt flink klooien met die stalen straps en ijzerdraad + snijden aan scherp metaal (tetanus shot iemand?).

Als ik trouwens al een kooi krijg, dan hou ik die. Zet hem op de kop en je kan je box er in zetten, als extra veiligheid zodat er niets naar de zijkanten kan vliegen.
 

The Passion

Registered User
normaal gezien heb ik helemaal geen problemen met die kooien ( werk zelf in de metaal dus gereedschap genoeg ) maar heb vandaag de golden box van zena uitgepakt. daar had ik toch wel even een beetje moeite mee. dat kreng had zelfs gaas aan de onderkant. gelukkig is die niet zo heel groot maar kon niets anders dan rondom het gaas doorknippen. voor de rest is het mooi voer voor de ijzer boer.
 

wit1704

Registered User
Ik egin wel te begrijpen dat eigenlijk op het forom weet wat de regels nu zijn.
Vooral dat ik hier nu weer lees dat er weer nieuwe kooien (2018) zijn die bijna onmogelijk te ontmantelen zijn.;)
 

Plum Bloom

Registered User
Maat van mij is trouwens blij met mijn kooien. Hij gebruikt ze in zijn moestuin, om jonge plantjes en aardbeien te beschermen tegen vogels, slakken etc. Als vuurkorf doen ze het ook wel goed.
 

Michel_G

Zilveren Member
Maat van mij is trouwens blij met mijn kooien. Hij gebruikt ze in zijn moestuin, om jonge plantjes en aardbeien te beschermen tegen vogels, slakken etc. Als vuurkorf doen ze het ook wel goed.

Het vuurkorf principe kende ik (ook al eens toegepast), maar het idee om jonge planten er mee te beschermen is een goede! Mooie oplossing om deze kooien nog ergens nuttig voor te maken!
 

Richardus

Registered User
De actieboxen waren allemaal nog in kooi, ik verwacht niet anders en er jaren geleden een blikschaar voor gekocht. Een klein doosje bij Onwijs was er al van ontdaan voor me; de service van een klein charmant winkeltje :)
Ik gruw al wel bij het idee van die volledige kooi met 40 gedraaide ijzerdraden...heb al zo'n hekel aan die ongein (wie niet). Maar merkte bij zo bijeengezette stalen banden al wel dat de blikschaar daar ook wel doorheen komt, anders hebben we de nijptang nog.
 

Michel_G

Zilveren Member
De actieboxen waren allemaal nog in kooi, ik verwacht niet anders en er jaren geleden een blikschaar voor gekocht.
.....................................
Ik gruw al wel bij het idee van die volledige kooi met 40 gedraaide ijzerdraden...heb al zo'n hekel aan die ongein (wie niet).

Klopt, die blikschaar werkt echt het allerbeste. Hadden wij ook altijd een aantal van in de bunker liggen om banden door te knippen en dat gaat echt perfect!

Maar inderdaad de gedachte (vanuit bunker medewerker oogpunt) aan al die in elkaar vallende kooien met al die ijzerdraadjes, dat is echt materiaal voor nachtmerries!
 
Bovenaan