• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Jinshen Fireworks - ISF 2015

Tony

Administrator
Medewerker
Afgelopen September zijn Tobias en ik voor het magazine naar het ISF (International Symposium of Fireworks) in Bordeaux afgereisd. Het ISF was voor ons zeer interessant omdat je daar de top van de vuurwerkwereld te spreken krijgt plus er is een tradeshow en er worden vaak hele dikke shows geschoten. Aan het eind van de week publiceren wij uitgave #6 van het Pyrotechnic Magazine met daarin een artikel over het ISF en uiteraard ondersteund door mooie foto's en films van shows.

Maar we kunnen eigenlijk niet meer wachten met het plaatsen van de shows dus daarom posten we hier alvast de eerste show van de 5 die we goed op band hebben staan.

Ps. Films van shows geschoten door Parente, Ricasa, Galaxis en JCO zullen in het magazine en later op FPM verschijnen.

Jinshen Fireworks (China) - ISF 2015 - Bordeaux

 

Anihalas

FPM Moderator
Mooi vuurwerk maar de show zelf is wel een rommelige zooi. Muziek die niet past en ook nog eens overslaat, eigenlijk zonde!
 

densta

Registered User
Geen onaardige show. Wat Anihalas al zegt. Wat aan de rommelige kant. Laatse gedeelte is dan weer subliem. Zo zie ik de musicals t liefst.
 

Onze Partners

Bovenaan