• Freakpyromaniacs Copyrights

  -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

  -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Info 2008] Wie is jou winnaar van Tarragona 2008?

Wie is jou winnaar van Tarragona 2008?

 • Macedo's Pirotecnia (Portugal)

  Stemmen: 0 0,0%
 • Astondoa Piroteknia(Spain)

  Stemmen: 0 0,0%

 • Total voters
  54

Tony

Administrator
Medewerker
Zo, we hebben weer een weekje vuurwerk overleefd., Afgelopen week (7 tm 12 July) hebben we het 19th International Fireworks Competition in Tarragona bezocht. Zoals altijd hebben we het erg naar onze zin gehad. We hebben leuke shows gezien en een hoop mooie produkten.

We hebben van deze editie nu al alle films online staan en willen graag weten wie jou winnaar van deze editie is. De films van de shows vind je in ons Tarragona 2008 movie database. Ook hebben we al een hoop foto's online gezet die je in ons Tarragona 2008 albums vind.

Laat ons je stem weten en waarom heb je die show heb gekozen tot jou winnaar van de 19de Internationale Vuurwerk Competitie in Tarragona!
 

MjB

Registered User
Voor mij is de winnaar zonder twijfel A.P.E. Parente. Naast dat ze een erg goede show schoten is Parente voor mij vooral de winnaar omdat ik hier het meest uit m'n dak ging! Het was voor mij de eerste keer dat ik de italiaanse stijl in het echt heb mogen zien. Ik vond de meerslagen shells/cylinders helemaal geweldig. Mijn stem is dus niet gebaseerd op hoe goed alles wel niet in elkaar zat enz. maar puur op kippenvelgevoel, anders had Göteborg ook een erg goede kans gemaakt.
 

Dennis010

Registered User
na het zien van alle films (behalve de duitse, die gedeeltelijk) moet ik tot de conclusie komen dat goteborg voor mij de mooiste show had.
veel verschillende effecten (tony noemt het van de hak op de tak)
en ontzettend goede kwaliteit naar mijn mening.
ook mijn mening is niet gebaseerd op de pyrotechnische aspecten van het vak, maar puur op het feit, bij welke film ik het meest genoten heb.
het rode begin, met de ritmisch geschoten salutes..super!
supermooie bommen en wat een finale zeg... geweldig!!
dank aan iedereen die hier enige bijdrage aan heeft gehad, en vooral tony voor het filmen en delen van deze geweldige shows.
 

Dreek

Registered User
Moeilijk om te kiezen, voor mij ging het tussen Parente en Goteborg, denk bij de meeste wel.

Ondanks een goede show van Parente heb ik voor Goteborg gekozen, vind hun show toch net even wat strakker geschoten en getimed, en appartere effect dan bij Parente.

gr.
 

djara

Registered User
Bij mij hing het ook tussen Gotenborg en parente! maar Gotenborg schoot naar mijn mening een veel betere finale dan Parente. De finale deed het em!

Bij nader inzien had ik beter naar Gotenborg dan Zamorano kunnen gaan :p najah volgend jaar beter..
 

Richardus

Registered User
Voor mij is de winnaar ook absoluut Göteborg. Bij hun show was ik bij vrijwel elk segment geboeid door de prachtige effecten, die met een heerlijke vaart en grootsheid de lucht in werden geschoten. Inderdaad minder een 'show', als Parente, meer een 'display' maar juist door die afwisseling van kwaliteitseffecten vond ik het constant boeiend. En de finale vond ik ook de beste van de 6. De Zweden dus voor mij :)
 

TheChain

Registered User
Absolute winnaar voor mij is Gotenburg!

Elk afzonderlijk blok van deze show was boeiend door de vele verschillende gebruikte effecten. Daarom leek ook elk gedeelte ervan een finale op zichzelf!

Welldone smörrebrod! :amuse:
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Absolute winnaar voor mij is Gotenburg!

Elk afzonderlijk blok van deze show was boeiend door de vele verschillende gebruikte effecten. Daarom leek ook elk gedeelte ervan een finale op zichzelf!

Welldone smörrebrod! :amuse:

Ben het hier mee eens, ook voor mij is de winnaar Gotenburg.

Veel variatie, top produkten, vernieuwend hier en daar, gewoon een top show.
 

franky

Registered User
this i s the beautiful the best ok competition tarragona bery goood
thank the freakpyromaniacs the best in the world:laugh::laugh::laugh::bigsmile:
 
Bovenaan