WINKEL Huissen: Huisman Vuurwerk

Dim

Product Beheer
Medewerker
Re: Huisman Vuurwerk Huissen

Erg mooie toevoegen aan het Assortiment zeg! Wordt een hele lekkere winkel zo!
 

gizmo75

Registered User
Re: Huisman Vuurwerk Huissen

Tijd voor de volgende update!

De vorige keer kon ik melden dat Rubro Vuurwerk langs was geweest en opgenomen zal worden in het assortiment van Huisman Vuurwerk. Inmiddels is ZENA Vuurwerk (Vuurwerkvisie) ook op visite geweest. In een gezellig gesprek heeft Huisman de plannen voor de komende verkoopperiode verteld (uitbreidingen bunkers en verkoopruimte, eigen website) en heeft ZENA vooral verteld wat we later dit jaar van ze kunnen verwachten. En dat liegt er niet om!

Er komen een groot aantal nieuwe producten waar Huisman helaas verder nog niets over kan zeggen, maar ze zullen in ieder geval ook in het assortiment van Huisman komen. Zodra het zover is zal ZENA zelf meer vertellen over de nieuwe producten bijv. via de Fora, Social Media en Vuurwerkjournaal.nl

Meer info volgt in de komende maanden, ik hou jullie op de hoogte.
 

gizmo75

Registered User
Re: Huisman Vuurwerk Huissen

En daar zijn we weer met de volgende update!

Het rijtje wordt steeds langer: na Rubro en ZENA is inmiddels Lesli Vuurwerk ook langs geweest bij Huisman Vuurwerk. In een gezellig en openhartig gesprek hebben Lesli en Huisman elkaar bijgepraat over de plannen voor 2012. Lesli komt met een aantal nieuwe producten en zij zullen in de komende maanden hier zelf meer over laten weten via de bekende kanalen zoals de Fora en Social Media.

Ik heb ook een eerste preview van de nieuwe Huisman-webshop gekregen en ik moet zeggen: dat ziet er strak uit hoor! Het duurt nog wel even voordat de site gelanceerd wordt maar ik weet al wel dat dit gecombineerd zal worden met een paar mooie aanbiedingen en een kortingsactie.

Tot slot denk ik dat we rondom de verbouwing ook nog wel wat nieuws en beeldmateriaal mogen verwachten. En dus ook nu weer de inmiddels traditionele afsluiter: meer info volgt in de komende maanden, ik hou jullie op de hoogte!
 

gizmo75

Registered User
We zijn weer een week of 6 verder dus ben ik maar weer eens een kop koffie wezen drinken en hierbij de update:

Met de combinatie ZENA, Rubro en Lesli en de beschikbare lijnen van deze leveranciers heeft Huisman Vuurwerk natuurlijk een behoorlijk brede collectie. En dan hebben we het nog niet eens over de nieuwe producten met bijv. de 25 en 50gr. tubes. Alle berichten van de leveranciers worden door Huisman goed in de gaten gehouden, er lopen gesprekken en de demo's zullen worden bezocht om ook nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Maar natuurlijk zijn de toppers van afgelopen jaren ook van de partij zoals het Daylight Vuurwerk, Secret Salute, de nieuwe ZENA-, Heavy Legend- en Zodiac-lijn, Event Stagemaker, Light Year pijlen, Buurt Assortiment XXL, Camuro King en Queen, enz.

De ontwikkeling van de webshop zit in de laatste fase. Er wordt flink getest en waarschijnlijk gaat de shop over een aantal weken live. De opening van de webshop zal Huisman samen met ons vieren met een paar mooie openingsaanbiedingen. Daarnaast zullen er regelmatig nieuwe aanbiedingen voorbij komen en zullen nieuwe producten worden toegevoegd als ze geïntroduceerd zijn. En vergeet de aangekondigde kortingsactie niet, zodra hier meer over bekend is zal dat natuurlijk hier ook worden gemeld!

Binnenkort starten ook de verbouwingen aan de bunkers en de winkelruimte zodat deze ruim op tijd klaar zijn voor de verkoopperiode aan het einde van het jaar. Wordt weer vervolgd!
 
Laatst bewerkt:

Dim

Product Beheer
Medewerker
Spannend allemaal! Heb er al zin in! Ook de service vorig jaar was perfect.

Ga je ook foto's nemen van de bouw enzo Gizmo?

Thnx!
 

gizmo75

Registered User
Webshop Huisman Vuurwerk geopend!!

Met trots meldt Huisman Vuurwerk vandaag de opening van haar spiksplinternieuwe webshop!!

Met de combinatie ZENA, Rubro en Lesli en de beschikbare lijnen van deze leveranciers biedt Huisman Vuurwerk een mooie brede collectie. Op dit moment vind je de collecties van de afgelopen jaren op de site. De komende weken worden de nieuwe producten door de leveranciers gepresenteerd waarna deze ook zo snel mogelijk aan de webshop zullen worden toegevoegd. Uitzondering hierop is Rubro waarvan op dit moment een paar mooie aanbiedingen worden aangeboden en de rest van het assortiment snel zal volgen.

Huisman wil deze heugelijke gebeurtenis graag samen met ons vieren en doet dit met een aantal prachtige Openingsaanbiedingen. Wat dacht je van de prachtige bak Rubro Prestige die normaal € 99,95 kost en nu wordt aangeboden voor € 49,00!! Of de ZENA Hypnotised van € 27,50 voor € 17,50!! Verder zijn er talloze aanbiedingen op uitlopende producten.

Maar dat is nog niet alles: er is ook een nieuwe Freak-actie gelanceerd waarbij je korting op kan lopen tot maar liefst 30% van je bestelling. En die korting gaat dus nog van de aanbiedingsprijs af! In de hoogste kortingstaffel heb je dan de Hypnotised voor € 12,25 en de Prestige voor nog geen € 35,00...

Klik hier voor meer informatie over de Freak-actie: http://www.freakpyromaniacs.com/for...2013-tot-30-korting-bij-huisman-vuurwerk.html
Klik hier voor de webshop van Huisman Vuurwerk: http://www.huismanvuurwerk.nl

Huisman Vuurwerk hoopt je snel te mogen verwelkomen!!
 
Laatst bewerkt:

gizmo75

Registered User
De eerste set Rubro-producten is zojuist toegevoegd aan de nieuwe website van Huisman Vuurwerk, waaronder de Secret Salute, Heavy Legend 16 t/m 49 en het Buurtassortiment. Deze producten zijn per direct te bestellen!

Op diverse producten geldt een aanbiedingsprijs en uiteraard geldt dat ook op deze aanbiedingen de Freak-actie van toepassing is!

De komende periode komen er nog meer Rubro-producten bij, waaronder natuurlijk ook de nieuwe 2012 toppers die we bij de demo hebben mogen aanschouwen.

De website vind je hier: www.huismanvuurwerk.nl
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Aanbiedingen van Rubro zijn zeker interessant geprijsd.
Waar ik wel van schrik is dat het buurtassortiment met 20 euro in prijs is gestegen!!
 

k0ennn

Registered User
met een freak korting van 30% die te halen is hou ik het zeker in de gaten.
erg benieuwd wat andere winkels ermee gaan doen, anders plak ik huisman gewoon bij mijn collectie.

grtz
 

titania

Registered User
Nieuwe post op Facebook van Huisman vuurwerk:

http://ow.ly/duJ3O
Veel fantastische nieuwe Rubro producten in onze webshop.
Maak alvast je verlanglijst in onze webshop!


Bron: http://www.facebook.com/HuismanVuurwerk
imgres
 
Laatst bewerkt:

gizmo75

Registered User
Weekaanbiedingen bij Huisman Vuurwerk

Zojuist trof ik in mijn mailbox een bericht aan van Huisman Vuurwerk:

Het seizoen 2012-2013 is begonnen en dat vieren we met een aantal Weekaanbiedingen. Mooie spullen die we voor een korte periode tegen forse kortingen aanbieden. Je zult begrijpen dat hier geen Freak-actie op van toepassing is maar dat hoeft ook niet met deze belachelijk lage prijzen:

ZENA HOL08 Assortiment (5 x 20sh. cakes) van € 112,50 voor € 55,00
Lesli Golden Glory (omlabeling Titania) van € 39,95 voor € 18,95
ZENA Brullende Schwiegermutter (gilpijlen) van € 13,95 per pak voor € 11,00 per 2 pakken
Rubro Red Shadow (prachtige cake) van € 13,95 voor € 6,50

Net als bij de Rubro Event Boxen geldt dus dat de Freak-actie niet op deze producten van toepassing is maar de waarde van de bestelde Weekaanbiedingen wordt wel meegenomen in het bepalen van de hoogte van jouw kortingstaffel op de overige producten.

Bovenstaande aanbiedingen zijn per direct te bestellen op http://www.huismanvuurwerk.nl. Let op: deze Weekaanbiedingen zijn t/m a.s. vrijdag 14-09 geldig en Op = Op!!
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Gizmo, even een vraagje:
Kan je ook tussentijds bestellingen doorgeven en later in 1x afrekenen?
Anders blijf je aan het bestellen.
Hou me ten goede: wat niet kan kan gewoon niet!!
 
Laatst bewerkt:

gizmo75

Registered User
Ik snap je vraag maar helaas is het bestel- en voorraadsysteem van Huisman daar niet op ingericht. Vooral ook omdat Weekaanbiedingen voor korte tijd gelden (de naam zegt het al). Uiteraard kun je al jouw deelbestellingen in 1x op komen halen! En zoals gezegd telt Huisman de bestellingen automatisch bij elkaar op zodat jouw kortingstaffel wel mee stijgt!
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan