Freak-actie Bredavuurwerk 2015-2016 (Cees van der Horst) tot 35% korting

Bredavuurwerk

Registered User
www.bredavuurwerk.nl

Beste Freaks,

Het nieuwe vuurwerkseizoen is weer van start gegaan. Het afgelopen jaar was een groot succes met veel tevreden klanten en gelukkige freaks. Deze trend willen we dan graag doorzetten en daarbij hoort natuurlijk een knallende freakactie.

Freakkorting
Het is alweer het 3de jaar van de Bredavuurwerk Freakactie in samenwerking met FPM. Dit jaar bieden we weer 2 kortingen aan;

Van € 250,00 tot € 500,00 = 25% korting
Vanaf € 500,00 = maar liefst 35% korting (op Rubro producten mogen wij maar max 30% korting geven, dit wordt automatisch verrekend en staat ook op de bon aangegeven)

Klik voor het invoeren van de code altijd eerst het nachtblok/afhaaltijd aan. Voer daarna de freakcode in:
Bestellingen € 250,00 tot € 500,00: freakkorting250
Bestellingen vanaf € 500,00 freakkorting500

De korting is geldig op het reguliere assortiment van Bredavuurwerk en is geldig t/m 27 december. Dus t/m de kerst kunnen jullie gebruik maken van deze actie! Grote bestellingen >1000 of kartonaanvragen graag contact opnemen per mail.

Assortiment
Ook dit jaar verkopen we Wolff, Royal, Rubro, Cafferata en Evolution. Terug van weg geweest is Broekhoff. Van deze merken staat nog niet het alles online. De komende weken worden de laatste producten toegevoegd. Mocht er een product niet tussen staan wat je toch wil aanschaffen? Neem gerust contact met ons op, we gaan er dan voor zorgen (indien mogelijk) dat we het alsnog aanbieden. We zijn nog met een paar importeurs in overleg, dus in de komende weken kan er nog een (of meerdere) importeur(s) aan de lijst worden toegevoegd.

Geen vervangers of ontbrekende artikelen
Ons streven was om 100% van de voorbestelling volledig zonder vervangers uit te geven. Dit is ons voor 99,4% gelukt, op naar de 100%. Deze hoge score is vrij uniek in het vuurwerkland. Door onze voorraadsystemen, 3 bunkers (totale opslag 50.000kg), 2 verkoopbalies in een pand en goede afspraken met onze leveranciers, kunnen we dus vrijwel met 100% zekerheid zeggen dat bestellingen zonder vervangers worden uitgegeven.

Afhaaltijden Freakactie
Dit jaar is er weer een nachtopening van 00:00 – 02:00 om de freakbestellingen op te halen. Dit blok houden wij speciaal vrij voor jullie bestellingen, het is dan ook enkel mogelijk om je bestelling in dit blok af te halen. Mochten er vragen zijn over de afhaaltijden, mail dan naar luuk@bredavuurwerk.nl.

Outlet met stuntaanbiedingen
De stuntaanbiedingen waren vorig jaar enorm in trek bij onze klanten. Dit jaar gaan we er voor zorgen om weer diverse toppers in de “stuntaanbiedingenhoek” te plaatsen. Iedere week komen er nieuwe producten op te staan. Let op; deze artikelen zijn beperkt in voorraad op=op.

Freakavond
Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een Freakavond. Dit bleek een groot succes en reden genoeg om dit jaar nog een leukere avond te organiseren De freakavond staat natuurlijk maar om één ding centraal en dat is; VUURWERK. Wat gebeurd er allemaal op deze avond? Oa. extreme aanbiedingen en speciale kortingen, rondleiding door de winkel en het bunkercomplex, veel gezelligheid, gratis goodiebag en dat alles onder het genot van een hapje en een koud biertje. Vorig jaar hebben vele freaks mooie prijzen gewonnen met het “Rad van Vuurwerk”. Dit jaar zal er oa een heuse Vuurwerkbingo aanwezig zijn en nog veel meer. De datum is nog niet definitief, maar zal naar waarschijnlijkheid in de laatste week van November plaats vinden. Meer informatie volgt snel.

Bredavuurwerk hoopt je binnenkort te mogen verwelkomen in de winkel of op de website en wenst jullie alvast een geweldig vuurwerkseizoen. Mochten jullie nog vragen hebben dan kun je ze stellen in dit topic of contact opnemen met luuk@bredavuurwerk.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden voor andere acties en speciale evenementen, like ons op facebook.

www.bredavuurwerk.nl
 
Laatst bewerkt:

Moontan

Moderator
Medewerker
Fantastische actie Cees, waarvoor dank!!
Misschien is het handig als je in het begintopic nog even de website van BredaVuurwerk vermeldt.
Het vergemakkelijkt het zoeken voor de freaks!!
 

Bredavuurwerk

Registered User
Update Bredavuurwerk

De nieuwe producten zijn inmiddels al voor een groot deel toegevoegd aan de website. Maar er komt nog veel meer bij. We mogen met trots vertellen dat wij dit jaar ook VuurwerkMania gaan verkopen. De verwachting is dat deze producten binnen 2 weken via de websites te koop zijn. Verder staat het volledige assortiment van Evolution op de site incl. het Fairytail (19 shots assortiment) en de nieuwe combiboxen, al deze artikelen worden aangeboden voor de laagste prijs van het land.

Openingsaanbiedingen & Outlet
Er zijn nieuwe producten toegevoegd aan de outlet. Enkele voorbeelden:
Amazing Fan 100 € 79.95
Event Stage Maker € 19.95
Ice Queen € 24.95
Heavy One € 11.95
Rock & Roll € 24.95
Ultimate € 149.95
Garden of Eden 2.0 € 114.95

Hierbij geldt op=op. Acties lopen t/m 9 oktober

Freakactie & bij bestellen?
Via deze weg willen we de freaks kenbaar maken dat actieartikelen ook mee tellen om aan de kortingstaffels te komen. Je krijgt er dus geen korting op maar ze tellen wel mee om aan de staffels van €250 of de €500 te komen.
Heb je al een freakbestelling geplaatst maar wil je graag nog iets extra’s bestellen, dan bieden wij de mogelijkheid om nog een bestellingen te plaatsten met dezelfde korting. Hiervoor hoef je dus niet nog een keer aan het minimale bedrag te voldoen.
Hoe werkt dit? Stuur een mail naar luuk@bredavuurwerk.nl en ik kan je een unieke code toesturen waarmee je hetzelfde kortingspercentage krijgt. Deze code is uniek en dus eenmalig te gebruiken.
 
Laatst bewerkt:

Bredavuurwerk

Registered User
Update
Bredavuurwerk heeft niet stil gezeten de afgelopen dagen. Zo is het Showtime assortiment aangevuld incl de Big Platina Crystal, Professional Firebase, Professional Tube. Deze tellen allemaal mee voor de freakactie. Dus sla je slag.
Ook staan de nieuwe producten van Wolff erop. Dus de toppers als Exodus en de Viking zijn al te bestellen.

De outlet is ook weer aangevuld met enkele toppers. Waaronder de BIG-19 (speciaal op verzoek van vele freaks). De komende week is dit assortiment voor maar liefst € 82.50 te krijgen. Daarnaast zijn er vele producten aan de outlet toegevoegd. O.a. The Flying Dutchman € 24,95, Day Break € 17,50, Wees er snel bij want op = op.

Freakactie
De freakactie is inmiddels al een paar weken van start en we krijgen veel positieve reacties. Daar zijn we erg blij mee. De 35% korting is erg intrek. Zeker de volgende toppers met korting:
Exodus : € 159.95 met korting € 103.95
Monsternight: € 14.95 met korting € 9.70
Cruel Traction: € 149.95 met korting € 97.50
Viking: € 46.95 met korting € 30.50
Palme D’or € 59.95 met korting € 38.95
(korting op basis van Freakactie500)

Zéér binnenkort maken de datum van de freakavond bekend en zullen we alvast wat van het programma vrijgeven.

www.bredavuurwerk.nl
Voor vragen: luuk@bredavuurwerk.nl
 

7klapper

Registered User
Wat een mooie actie weer van Bredavuurwerk!

Jullie hebben het helemaal tot in de puntjes geregeld, en dat was wel eens anders! Vorig jaar zelfs netjes van te voren op de hoogte gebracht van een product dat niet was geleverd en dit werd ook netjes opgelost! Ook het afhalen ging vorig jaar meer dan smooth, hulde! Je ziet duidelijk dat alle energie die Luuk en zijn collega´s er in steken de laatste jaren zich nu aan het uitbetalen is!

Heb dit jaar al een kleine voorbestelling gedaan met wat evolution producten voor dumpprijzen!
Kan er door mijn langdurig verblijf in Noorwegen niet bij de freakavonden zijn waarschijnlijk wat best jammer is. Die bunkers zagen er altijd gelikt uit en vorig jaar was het ook erg gezellig om eens lekker over kruit te praten in de mooie showroom!
 
Laatst bewerkt:

Bredavuurwerk

Registered User
Kleine update

We zijn momenteel erg druk met de voorbereidingen. Vandaar een korte update. Voor het weekend krijgen jullie een grote update met veel informatie.

Een kleine preview:

- Undergroundvuurwerk: Sinds vandaag zijn we een afhaalpunt van Undergroundvuurwerk. Op de website staan we omschreven als "Cees van der Horst"
- FREAKAVOND: de datum is definitief gekozen. Vrijdag 27 november zal het een grote gezelligheid bij Bredavuurwerk worden. Met veel gratis vuurwerk gerelateerde items, grote vuurwerkprijzen die gewonnen kunnen worden en veel meer extra's. Mis het niet.
- Vuurwerkmania: Er zal een kleine greep uit de selectie op onze website worden aangeboden. Het merendeel is te bestellen via de website van vuurwerkmania.
- Jorge: met trots kunnen wij vermelden dat we in Breda e.o. als enige de originele producten van Jorge aanbieden (geen "omlabelingen" dus)

Binnen enkele dagen komen we met meer nieuws.

Fijne avond en tot binnenkort!

Het BredaVuurwerk Team.
 

sprinkhaan

Registered User
Vraagje.

Ik ga vrij laat mijn bestelling doen voor de freakactie maar ben nu al een beetje aan het "passen en meten"
Nu heb ik mijn winkel wagen gevuld maar ik kan de kortingscode niet meer gebruiken?
Mag je die maar eenmalig invullen?
Ik heb er nog niks op besteld in de freakactie, ik heb alleen in de outlet besteld.
 

Bredavuurwerk

Registered User
Vraagje.

Ik ga vrij laat mijn bestelling doen voor de freakactie maar ben nu al een beetje aan het "passen en meten"
Nu heb ik mijn winkel wagen gevuld maar ik kan de kortingscode niet meer gebruiken?
Mag je die maar eenmalig invullen?
Ik heb er nog niks op besteld in de freakactie, ik heb alleen in de outlet besteld.

Nee hoor, je kunt de freakcode500 zovaak gebruiken als je maar wilt. Als je op de pagina van je winkelwagen bent, dien je eerst een freakblok te selecteren en daarna de code in te voeren. Anders geeft ie aan dat de freakcode niet geldig is.

Mocht je er niet uitkomen dan hoor ik graag van je.

Met vriendelijke groet,

Luuk - www.bredavuurwerk.nl

oja. vergeet vrijdagavond 27 november niet alvast te blokken. De freakavond gaat een knaller worden.
 

Bredavuurwerk

Registered User
Tanz der Vampire


Op vele verzoeken zijn we er hard mee bezig geweest. Maar het is gelukt.

Wij verkopen dit jaar de duitse topper Tanz der Vampire.
Prijs: € 21,75

Met de 35% korting is ie bijna even duur als bij onze buren.

 

Bredavuurwerk

Registered User
Update November

Halloween is alweer een week achter de rug, in de supermarkt struikel over het strooigoed en de kerstmarkten liggen weer tot de nok gevuld met kerstprullaria. Kortom, ons feestje komt dichter bij. Daarom is het weer tijd voor een grote update van bredavuurwerk.

FreakavondHebben jullie ondertussen al vrij gevraagd voor de freakavond. Naast de gratis goodiebag (vol met merchandise & vuurwerk) mogen alle deelnemers mee doen met de vuurwerkbingo. Dat wordt een groot gekkenhuis. Een show vol met prijzen en een hoop gezelligheid. Ook zullen er een aantal specials guests aanwezig zijn, waarover later meer. Maar twijfel niet en geniet van deze avond.

Freakactie
Het is nog steeds mogelijk (t/m 27 december) om gebruik te maken van onze freakactie.
Wat zijn de kortingen?
Van € 250,00 tot € 500,00 = 25% korting
Vanaf € 500,00 = maar liefst 35% korting (op Rubro producten mogen wij maar max 30% korting geven, dit wordt automatisch verrekend en staat ook op de bon aangegeven)

Klik voor het invoeren van de code altijd eerst het nachtblok/afhaaltijd aan. Voer daarna de freakcode in:
Bestellingen € 250,00 tot € 500,00: freakkorting250
Bestellingen vanaf € 500,00 freakkorting500


Adviesprijs: € 149.95 freakprijs: € 97.50


Adviesprijs € 42,50 freakprijs: € 27.65


Adviesprijs € 64.95 freakprijs: € 42.20

Bijbestellen
Heb je al een freakactie-bestelling geplaatst en wil je graag bijbestellen? Dat kan. Stuur een mailtje naar luuk@bredavuurwerk.nl. Je krijgt dan per e-mail een code opgestuurd. Hiermee kun je met dezelfde korting bestellen zonder aan het minimum bedrag te voldoen.

Showroom
De feestkledingwinkel is inmiddels al leeg geruimd en de eerste stappen voor de showroom zijn gemaakt. We zullen middels foto’s jullie de komende week enkele updates tonen.

Stuntaanbiedingen
Bezoek onze stuntaanbiedingen pagina. Hier staan een aantal op=op producten tussen die voor meer dan 50% worden aangeboden.
http://www.bredavuurwerk.nl/stunt-aanbiedingen.html

Binnenkort meer nieuws vanuit Breda!
Team Bredavuurwerk
www.bredavuurwerk.nl
 
Laatst bewerkt:

Bredavuurwerk

Registered User
Bredavuurwerk nieuws

Minimale bestelbedrag
Het minimale bestelbedrag is verlaagt naar 25 Euro. Dus zie je iets leuks voor weinig in de aanbieding. Dan hoef je er dus niet perse een grote order van te maken. Als je enkel aanbiendingen in je mandje hebt is het noodzakelijk om het freakblok te selecteren. Dit hoeft alleen als je ook gebruik maakt van de freakkortingcodes.

Opruiming Royal
We hebben de showroom bijna af en de bunkers zijn ook eens flink opgeruimd. We kwamen verschillende toppertjes van Royal nog tegen. Deze hebben we voor dumpprijzen in de webshop gezet.

Wees er snel bij want op = op!
Beautiful Leaves
van 49,95 voor 24,95


Vuurwerk met een Kroon
van 53,95 voor 35


Univesal Power
van 49,95 voor 29,95


Sun and Planets
van 49,75 voor 28,95


Solid Stone
van 42,95 voor 26,50


Mystery Flowers
van 22,95 voor 12,95


Rock ‘n Roll
van 46,50 voor 24,95


Fire Emblem
van 23,95 voor 13,95


http://www.bredavuurwerk.nl/stunt-aanbiedingen.html
Deze aanbiedingen zijn t/m 21 november geldig.

Daarnaast hebben we allerlaatste Gate of Heaven 1, 2, 3 en 4’s in de webshop gezet. Wees er snel bij want op=op.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan