Fountain Box

Schuim

Moderator
Medewerker
0146-Fountain-Box-Power-Fireworks-Vuurwerkexpert.png

Meer info over de Fountain Box:
Importeur: Magnum Vuurwerk
Collectie: Power Fireworks
Artikelnummer: 0146
Advies verkoopprijs: € 12,99
Netto kruitgewicht: 140 gram
Aantal stuks inhoud: 20
Kaliber:
Tijdsduur:
sec
Schietrichting: crackling
Bruto gewicht:
Karton Eenheid: 18/20
Effectomschrijving:
 

Michel_G

Zilveren Member
De adviesprijs is (nog steeds) € 12,99, maar de "aanbiedingsprijs" is € 9,99, wat op zich best netjes is voor een doos met 20 stuks (7 gram) Cat. F1 fonteintjes. En met de openingsactie van Vuurwerkexpert op dit moment (25% t/m 31 oktober) komen ze zelfs maar op € 7,50.

Met de stijgende prijzen van dit jaar zie ik de bulkverpakkingen (dozen/zakken) met 25-30 fonteintjes voor rond de € 10,- (Zoals eerder bij de Lidl, Aldi, Intratuin etc.) niet meer zo gauw gebeuren voor die "oude prijzen", dus daarom maar (ook vanwege die extra korting nu), meerdere van deze dozen ingeslagen, ook al is bovenstaand filmpje het enige beeldmateriaal wat ik tot nu toe heb kunnen vinden.
 

Michel_G

Zilveren Member
Net even één van deze fonteintjes getest en ik moet zeggen dat ik ze erg leuk vind presteren!

Hoogte is niet enorm, maar de duur voor een Cat. F1 fonteintje was echt goed te noemen. Ook zat er in het 2de effect, de "silver popping stars", nog een aantal blauwe sterren, welke op bovenstaande video wat minder goed te zien zijn.

Als je kijkt naar F1 fonteintjes die afgelopen/dit jaar op de markt verschenen zijn, dan horen deze echt bij de betere F1 fonteintjes die er nu nog te vinden zijn.
 
Bovenaan