Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Fire Starter

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.241
Leuk bevonden
31.449
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#1

Collectie | Crown Collection
Importeur | Broekhoff Vuurwerk
Nieuw in | 2017
Artikelnummer | 643
Winkelprijs | €140
Netto Kruitgewicht | 1976
Karton Eenheid | 1/1
Aantal Schoten | 100
Bruto Gewicht |
Effectomschrijving | I. Rode staarten tot rode en paarse sterren, rode staarten tot rode sterren met zilveren glitters. II. Brocade staarten tot brocade king met blauwe sterren, brocade staarten tot brocade king met rode blink. III. Zilver blinking staarten tot zlveren blinking willow met rode en groene blink, Rode blink crackling willow. IV. Brocade staarten tot brocade


 

Koetje

Registered User
Berichten
2.208
Leuk bevonden
328
Locatie
Mokum
#8
Buiten wat overpricede rommel heeft Broekhoff toch ook wel een paar prachtige stukken vuurwerk op de markt gezet afgelopen jaar.
 

Mister Green

Registered User
Berichten
140
Leuk bevonden
6
#9
Broekhoff Vuurwerk heeft in de laatste jaren mijn interesse niet meer kunnen trekken. Vorig jaar ben ik nog even wezen zoeken in hun webshop maar heb er weinig kwalitatief goede producten terug kunnen vinden. Het gros bestond uit mooi uitziende cakes tot 20 schoten voor de hoofdprijs terwijl ze tot 100 á 200 gram NEM gevuld waren.

Dit is dan net weer de uitzondering hierop. Wat een waanzinnige effecten komen er voorbij. De eerste rij is vrij standaard maar daarna komt hij goed los. Hij eindigt alleen maar mooier en mooier! Gezien de prijs zou ik hem nooit willen aanschaffen maar de kwaliteit is toch wel haalbaar.
 

bridge

Registered User
Berichten
4.734
Leuk bevonden
204
Locatie
breda
#11
Geweldig vind ik deze. Als ie net zzo goed is als zn zusje the sidewinder , dan is het echt topquality. Ik probeer deze firestarter nog te scoren.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.547
Leuk bevonden
1.682
#15
Hmmm, was deze box nou wel of niet afgekeurd voor de Nederlandse markt? Kan natuurlijk altijd zijn dat hij in Duitsland of België nog wel mocht worden verkocht, maar er zijn nu al meerdere films beschikbaar, dus ben benieuwd hoe het nou zit.
 

bridge

Registered User
Berichten
4.734
Leuk bevonden
204
Locatie
breda
#16
Dat ga ik me nu ook afvragen. ik had em besteld maar niet geleverd wegens afkeur. ik denk dat de 2018 batch is afgekeurd en dat we de 2017 batch op films terugzien.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.547
Leuk bevonden
1.682
#17
Straatfilm van Giantstore Beekhoven Bikes van de 2018(?!?) batch:

Het aparte is dat Beekhoven Bikes een Broekhoff dealer is. Voor mij nu totaal onduidelijk hoe het nu zat met uitlevering van dit product! o_O

@Beekje kan jij verduidelijken hoe het nou zat met deze compound?
 

Onze Partners

Bovenaan