Ataka 7

Koetje

Registered User
Wat is dat toch elk jaar weer voor vervelend gezeik met producten waar aan wordt gesleuteld zonder de consument vantevoren in te lichten. Het is gewoon de boel belazeren in mijn ogen.
 

Bomber68

Registered User
Al drie jaar achtereen de lucht in gebulderd en al drie jaar enorm tevreden... Op label stond dan ook wel altijd Ataka 7. Dus 'nieuwe' versie nooit gehad gok ik.
 

maxman

Registered User
Bij ons presteerde die super. Hij schoot in 2 salvos in plaats van 3, maar sjeezus wat een harde knallen. Echte rambak
 

Bomber68

Registered User
En een topper is niet meer. In plaats van in 3x keer de hele meut leeg te rammen ratelt tie het nu in 10x ofzo leeg. Heb niet eens geteld. Baalde er enorm van. Gelukkig nog 2 stuks gehad waardoor het nog wat voorstelde.
Iemand enig idee wat de reden is van het verpesten van deze cake?
 

Raikkonen

Registered User
Hier dezelfde ervaring, in de Koersk Box waren het ook 10 salvo's. En de knal overtuigde zeker niet. Had mijn finale moeten zijn, jammer!
 

jorisman

Registered User
Lesli zal wel bang geweest zijn dat als hij in 3 keer leeg schiet hij te hard is. Daarom zal die aangepast zijn. Zie je tegenwoordig met veel at once knalcakes dat ze aangepast worden.
 

Bomber68

Registered User
Bij de jaarwisseling van 2014-2015 de Ataka 7:
360.jpg


En 2015-2016 de Ataka:
360.jpg


In 2014-2015 verkocht als Ataka en niet als Ataka 7. Dus nu maar afwachten wat we gaan krijgen? Of Intratuin moet ze allebei apart gaan aanbieden, maar dat zal vast niet gebeuren. Iemand enig idee hoe dit zit?
 

Onze Partners

Bovenaan