WINKEL Amersfoort : Vuurwerk Riezebos

Roob

Registered User
Dan bij jij me voor geweest Steef. Ik zat er aan te denken om er morgen langs te gaan om eens info in te winnen. Maar nu je toch al geweest bent. Inlight us with your knowledge :happy:
 

Bertr

Registered User
Ik heb bijna alles voor elkaar uiterlijk dit weekend zal ik zorgen dat aktie 1 erop komt te staan aktie 2 blijft even een verassing. Dus nog even geduld tot dit weekend. Ik kan al wel vertellen dat we gaan verkopen Wolff - Rubro - Royal.
 

Roob

Registered User
Bert Riezebos wil eerst alles op orde hebben, heb je nog heel even geduld? :)
Ik zal wel moeten denk ik. Heb speciaal gewacht met bestellen dit jaar, omdat ik zeer benieuwd ben naar de actie die ze gaan voeren. Beter naast de deur bestellen dan weer een stuk rijden. En dit jaar een kleiner budget te besteden, dus.......mijn geduld zal beloond worden?
 

Roob

Registered User
goede actie en ik hoef er niet ver voor te rijden.
Die kunnen van het weekend mijn lijstje verwachten. Toch goed dat ik heb gewacht met bestellen.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Volop vuurwerk bij Riezebos

AMERSFOORT - Er ligt een ruime voorraad vuurwerk klaar voor oud en nieuw bij Vuurwerk Riezebos aan de Siliciumweg. Bert Riezebos, eigenaar van het gelijknamige staalconstructiebedrijf, tovert zijn werkplaats sinds 2010 voor drie dagen per jaar om tot vuurwerkverkooppunt. ,,In deze tijd van het jaar ligt de bouw vanwege de vorst vaak stil'', zegt hij, ,,We kunnen de verkoop van vuurwerk er dus prima bij doen.''
Vanaf september begint het vuurwerkseizoen al, dan zijn er shows waar vuurwerkleveranciers hun producten laten zien, zodat de vuurwerkhandelaren een selectie kunnen maken. Riezebos: ,,Omdat we een grote opslagruimte hebben, voor tienduizend kilo vuurwerk, hebben we meerdere leveranciers aan kunnen trekken. We hebben daardoor een breed pakket aan siervuurwerk en knalvuurwerk beschikbaar. En de prijs-kwaliteit verhouding van het vuurwerk is erg goed.''
Dit jaar heeft Riezebos niet alleen siervuurwerk van leverancier Wolff, maar ook van Royal en Rubro. Deze leveranciers maken gebruik van de nieuwe Europese vuurwerknorm die, verrassend genoeg, een hogere hoeveelheid kruit per vuurwerkpot toestaat dan voorheen. ,,Dat geeft natuurlijk grotere en mooiere boeketten'', licht Riezebos toe. Nieuw zijn ook de grote dozen waarin een complete vuurwerkshow zit. En klein los vuurwerk, zoals kanonslagen en grondbloemen, is tegen een scherpe prijs te koop.
Vanaf 28 december om 07.30 uur start de vuurwerkverkoop bij Riezebos. Het bedrijf bevindt zich achter op industrieterrein De Isselt, in hetzelfde blok als Motorsaloon Harley Davidson. Bert Riezebos en zijn collega's helpen klanten graag bij het uitzoeken van vuurwerk. Wie van tevoren al vuurwerk wil bestellen kan dat doen via de website. Bij deze online bestellingen wordt gratis extra vuurwerk geleverd, en het vuurwerkpakket ligt op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden.

Het wordt hard werken voor Bert Riezebos en zijn collega's. ,,We staan met zijn achten in de winkel: naast de collega's van het staalconstructiebedrijf schakel ik ook leden van mijn familie in. We zijn al gauw vierentwintig uur per dag bezig, bijvoorbeeld met het voorbereiden van bestellingen. Drie dagen is kort, en we willen er voor zorgen dat niemand lang hoeft te wachten.''

Vuurwerk Riezebos
Siliciumweg 24
3812 SX Amersfoort
033-4721608
www.vuurwerkriezebos.nl

http://www.destadamersfoort.nl/_incs/volop_vuurwerk_bij_riezebos_31703101.html
 

Bertr

Registered User
goedemiddag allemaal,

Even een update van onze kant ook Vuurwerk Riezebos is volop bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor het aankomende seizoen.
Ook dit jaar zal Vuurwerk Riezebos weer met een freakaktie komen. Wij zullen jullie hiervan op de hoogte houden, dus hou dit forum in de gaten.
 

Steef-Kaboom

Registered User
Beste Freaks,

Vanaf vandaag is onze website weer online. www.vuurwerkriezebos.nl Alle producten zijn te verkrijgen met 30% korting uitgezonderd de Sale producten.

* Geen codes nodig om je korting te verkrijgen de prijzen op de site zijn netto prijzen,
* Besteding limiet is € 10,00 DUS voor ieder budget hebben wij deze actie mogelijk gemaakt
* Kan gewoon op de openingstijden van de winkel afgehaald worden
* Deze actie loopt tot 30 november 2013.
* Bij vragen stuur een Pm. naar riezebos@worldonline.nl

Op 21 december 2013 zullen wij in Amersfoort ( Bij voetbalvereniging HVC Zielhorst 6 aanvang 19.00 uur) onze jaarlijkse demo geven die wordt afgesloten met een Pyro musical.

Tevens kunnen wij met trots melden dat we ook de Golden Power van Royal Fireworks verkopen!!
 

Booomy

Registered User
Mooie site met mooie prijzen. Het is dit jaar even kijken hoeveel ik kan besteden aangezien ik volgende jaar op vakantie ga naar Australie, anders ga ik hier denk wel wat bestellen!!
 

Steef-Kaboom

Registered User
Ik had al wat van de nieuwe Royal Artikelen besteld die helaas niet uitgeleverd worden maar ik kan je verzekeren het wordt netjes opgelost bij Riezebos vuurwerk!!!!
 

Onze Partners

Bovenaan