[2007] Vuurwerkvangst tijdens Fallas 2007

poisonouspider

Registered User
Dit artikel spotte ik tijdens Fallas in de Valenciaanse krant Levante.

Confiscan 5.500 kilos de material pirotecnico en un local de Paiporta.

krantkleinst.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

weco1

Registered User
Re: Vuurwerkvangst tijdens Fallas 2007

Hier staat het gehele bericht:

http://www.levante-emv.com/seccione...ccion=16&pIdNoticia=281294&rand=1175893066062

En als je dit vertaalt met een programma'tje krijg je dit:

Zij nemen 5.500 kilo's firecrackers in een kiosk van Paiporta dichtbij het gebouw in beslag daar zijn huizen en een powerboat.

De Burgerlijke Wacht heeft zich van 5.500 kilo's materiële pyrotechniek gegrepen die in het gebouw van Paiporta in bijlage aan een kiosk werden opgeslagen, die was die, blijkbaar, het materiaal aan door minderjarige verdeelde, aangezien zij gisteren op bronnen van aan Bevel 601 van de Militaire instelling wezen. Het pakhuis waar de producten die van artifice "worden gehouden zeer naast huizen en ongeveer honderd meters van een powerboat, met het risico is dat het" met zich meebrengt, toegevoegd.

Het propietary bedrijf van het deelgenomen materiaal, de in het groot suikergoedindustrie, speelgoed en trinkets, had slechts machtiging om aan 12,60 kilogram producten op te slaan pyrotechnicses, voor de vijf ton en het gemiddelde die aan hem in beslag werden genomen. Blijkbaar, was deze grote hoeveelheid firecrackers bestemd om aan de verschillende delegaties of de opslag te leveren dat het bedrijf/de handtekening in verscheidene punten van de provincie van Valencia en Castelló, concreet in Paiporta, Gandia, de straat Serrería van Valencia, Burjassot en Almassora hebben. Deze krant werd gezet gisteren in contact met het propietary bedrijf van deelgenomen producten, maar hun mensen in last wilden geen verklaringen inzake de kwestie afleggen.

Zij kwamen te weten waar het het pakhuis was alles kleine dagen geleden gebeurde, toen de agenten van de Interventie van Wapens en de Explosieven van de Burgerlijke Wacht van Valencia en Llíria ontdekten dat verscheidene verdelers aan door minderjarige van materiële pyrotechniek zich in een enig pakhuis verstrekten. De onderzoekers maakten diverse onderzoeken en kwamen te weten dat deze storting in Paiporta, in een schip in bijlage aan een kiosk werd gevestigd die machtiging heeft om 12,60 kilo's firecrackers te accumuleren. Niettemin, toen het registreren van de bijlage, ontdekten de agenten dat zij zich volledig, vermoedelijk, dit aantal overtrof, aangezien zij zeven palés van producten pyrotechnicses van klassen I, II en III met totaal een brutogewicht van 5.500 kilogram vonden. De Burgerlijke Wacht nam onmiddellijk het materiaal toe te schrijven aan het gevaar in beslag dat veronderstelde om dergelijke hoeveelheid firecrackers in een enige plaats op te slaan, vooral wanneer dit één "zeer naast huizen en ongeveer 100 meters van een powerboat" is. Nu, zijn firecrackers aan goede inzameling in een pyrotechniek.

Ander 166 kilogram in Valencia enerzijds, heeft de Lokale Politie van Valencia van de afgelopen dag een 1 totaal van 33.177 eenheden van materiële pyrotechniek allerhande, met een benaderd brutogewicht van 166 kilo's, volgens politiebronnen gegrepen. Van elf denunciations die aan het gebouw en de 141 gedaane acties wordt opgelegd, benadrukken de agenten gemaakte Maandag in een kiosk van de Archena straat, waar zij 64 kilo's pyrotechniek in beslag namen, en die Dinsdag in een ander gebouw van de Enguera straat werd uitgevoerd, waar zij zich meer van 62 kilogram grepen.


Misschien maakt dit het iets duidelijker, ondanks de letterlijke vertaling snap ik er nu zelf ook wat meer van :nuts:

weco1
 
Bovenaan