10 december Wapenveld (bij Zwolle)19.45 uur

Flamingo

Registered User
Op 10 december 2004 om 19.45 uur wordt in op het Sportpark Monnikenbos in Wapenveld (bij Zwolle) een demo avond geven van Lidu, Black Label en Star collection producten. Wordt verzorgt door Wagenvoort vuurwerk in Wapenveld.

Ik heb het van AVP gekopieerd, de demo is namelijk aangegeven op de folders die freaks hebben binnen gekregen. En op het Inet is er niks over te vinden.

Dus voor de snelle beslisser en de gene die in de buurt woont.
 

The Bear

Registered User
Er is idd een demo avond bij Wagenvoort. Het stond in de folder die ik heb gekregen. Als ik straks thuis ben dan zal ik wel even het berichtje over typen.
Het is ongeveer 25 minuten van Zwolle af. Voor de Zwollenaren niet ver weg, dus ik ga wel even kijken.

5route.gif


Zoals beloofd:

BEZOEK ONZE DEMO-AVOND
Profiteer van waanzinnige DEMO-AANBIEDINGEN
Maak kans op een nieuwe auto of 25.000 euro
Lokatie: Sportpark Monnikenbos Wapenveld
Tijd: 10 december 2004 om 19:45 uur
 
Laatst bewerkt:

Flamingo

Registered User
Nou was zekers ff de moeite om te gaan kijken.. zaten echt mooie potten tussen. En na de tijd nog een mooie finale (als verassing) met lekkere salutes, alleen het was er steenkoud ;-). Maar in het midden werd een pauze in gelast voor een lekker warm bakkie koffie.
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
nog een stukkie uit de krant10 DECEMBER 2004 - WAPENVELD/ARNHEM - Terwijl in vrijwel het gehele land dergelijke evenementen worden afgelast - met het oog op de begrafenis van prins Bernhard - wordt vanavond in Wapenveld (gemeente Heerde) gewoon een vuurwerkshow gehouden.

Het evenement vindt plaats op het sportpark van de voetbalclub WZC. Het evenement, dat toegankelijk is voor het publiek, duurt twee keer een half uur.

Volgens John Wagenvoort, directeur van het vuurwerkbedrijf dat de demonstratie verzorgt, betreft het geen feest, maar gaat het om een demonstratie en voorlichting over consumentenvuurwerk. ‘Ook willen wij met deze demoshow wijzen op de gevaren van bepaalde artikelen’. ‘Het is een combinatie van verenigingsactiviteiten en ons bedrijf. Derhalve hebben wij besloten om het door te laten gaan’, aldus Wagenvoort.

Wagenvoort heeft overigens veertien weken geleden al bij de provincie een vergunning aangevraagd en gekregen voor de vuurwerkshow. ‘De algemene tendens is dat veel van dergelijke evenementen worden afgelast, maar wij laten die beslissing over aan de organisatie’, laat een woordvoerder van de provincie desgevraagd weten.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) stelt dat er geen regels worden overtreden. ‘Derhalve is het de verantwoordelijkheid van gemeente of provincie’.

Een woordvoerder van de gemeente Heerde liet gistermiddag nog weten dat de gemeente Wagenvoort nog eens zou wijzen op die verantwoordelijkheden.

Maar, aldus de gemeentelijke woordvoerder, ‘wij geven geen advies om de vuurwerkshow af te gelasten. Wij kunnen er verder ook weinig aan doen’.
 
Bovenaan