Vuurwerk webshop online seizoen 2024-2025.

The Cigarman

Moderator
Medewerker

Wij zijn Koen en Stefan en wij houden van gave, mooie dingen. Wij vinden vuurwerk magisch en willen dit gevoel met zo veel mogelijk mensen delen. Tientallen jaren hebben we dit in loondienst mogen doen via zeer diverse werkzaamheden voor verschillende vuurwerkimporteurs. Een prachtige tijd waar we fantastische dingen hebben kunnen realiseren. Door de constante negativiteit rondom het thema vuurwerk ging de lol er daar helaas toch iets vanaf. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling!

Daarom besloten we om samen na te denken over hoe we op een leuke en positieve manier toch elke dag met vuurwerk bezig kunnen zijn. We hebben de oplossing gevonden; wij zoeken dikke deals die we daarna voor jou online knallen op deze speciale liefhebber-outlet: Vuurwerk 365. Het hele jaar specialist in outlet verkoop, restpartijen en eigen import. Een (web)winkel met een verzameling met de beste vuurwerkdeals. Wij verkopen hier het hele jaar door alléén producten die de spieren van jouw ‘happy-face’ flink stimuleren. Hier komt onze passie, kennis en enthousiasme helemaal tot zijn recht en we vinden het fantastisch om dit te mogen doen. Ons doel is om jou voor zo weinig mogelijk geld zo veel mogelijk vuurwerk mee te geven.

Mogen wij ook jou helpen door met een grote glimlach een mooie collectie naar de auto te duwen?
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Freaksite 2024 weer geopend!

De freaksite van Vuurwerk Orthen is weer geopend. Op dit moment staan er alleen beschikbare items op en slechts enkele nieuwe aangezien de collecties en nieuwe prijzen voor aankomend seizoen nog niet bekend zijn. Zodra deze bekend zijn gaat de site weer aangevuld worden (normaal eind augustus / begin september).

Tip: Fireworks Specials lijn (evo fabriek) scoorde afgelopen jaar zeer goed!

Boxen actie:
Ook dit jaar hanteren we weer de bekende boxen actie bij bestelling van 3 boxen of meer ontvang je een verrassing box cadeau. Alleen boxen met een * tellen hiervoor mee. Je mag de boxen spreiden over meerdere bestellingen. Per persoon ontvang je 1 box cadeau. Om misverstanden te voorkomen het geldt alleen bij 3 boxen of meer. Dus niet per 3 boxen!


Cat 1 verkoop stuntprijzen
Binnenkort komen er in onze tweede winkel speciale cat1 afhaaldagen.
Profiteer ervan zolang het kan want de prijzen zijn dan echt super voordelig!
De afhaaldagen worden wekelijks van woensdag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur.
Locatie:
Vuurwerk Graafsewijk Cypresstraat 28 5213EK 's-Hertogenbosch

 
Bovenaan