SHOW Zoutelande | Pyromusical 16-10-21

hardcore0438

Registered User
Afgelopen weekend kustmarathon, kon ook iedereen doorlopen. Langstraat is een straat met veel terrassen, zal dus geen QR nodig zijn.
Wel pal aan zee, dus windkracht kan behoorlijk zijn.
 

Firewebs

Registered User
Wil al best lang naar Zoutelande toe (Sinds t nummer van BLOF uit is eigenlijk)...Dus als het evenement door kan gaan en me benzinegeld t toelaat (Toch 2 uur rijden) Dan ga ik er zeker na toe.
 

bridge

Bronzen Member
Let wel op dat dit de afgelopen jaren altijd een consushowtje was met hinderlijke vlammenwerpers en hinderlijke muziek.
 

Firewebs

Registered User
Bron: https://www.pzc.nl/walcheren/terug-...ow~a48c6332/?referrer=https://www.google.com/

Terug van weggeweest: Zoutelande sluit toeristenseizoen af met grote vuurwerkshow​

ZOUTELANDE - Zoutelande neemt opnieuw met een grote vuurwerkshow afscheid van het toeristisch seizoen. Dat gebeurt zaterdag om 21.30 uur aan de Langstraat. Carlo Rotte van het het Vuurwerkpaleis in Meliskerke is blij dat hij weer een mooie show kan neerzetten. ,,Vorig jaar kon dat helaas niet door de coronacrisis.”

Emile Calon 14-10-21, 11:07


Hij belooft dat het een bijzonder mooie show wordt. ,,Op muziek, moderne muziek.” Hij heeft apparatuur waarmee hij op tienden van een seconde vuurwerk kan laten afgaan. ,,Dat gaan we gebruiken om er iets heel bijzonders van te maken.”

270 kilo kruit in 10 minuten​

Volgens hem gaat de show zo’n tien minuten duren en gaat dan in totaal zo’n 270 kilo kruit de lucht in. ,,Dat is voor een show behoorlijk veel.” Hij raadt het publiek aan naar de Langstraat te komen en niet op de zeedijk te gaan staan of op het strand. ,,Als je het echt goed wil zien, moet je in de Langstraat zijn.”
Hij geeft ook aan dat alle vergunningen binnen zijn en dat het een heel spektakel wordt. Hij begint die dag om 12.00 uur met de opbouw en hoopt zo rond 21.00 uur klaar te zijn. ,,En daarna gaat het de lucht in.”
 
Bovenaan