Archief Zena Snapte?! Box

Tony

Administrator
Medewerker


Meer informatie over de Zena Snapte Box :

Importeur: Zena Vuurwerk Nederland
Collectie: ZENA
Artikel nummer: 01620
Advies verkoopprijs: €129,50
Online Prijs: €99,95
Netto kruitgewicht:
Karton eenheid:
1/1
Aantal schoten: 144
Effect beschrijving:

 
Laatst bewerkt door een moderator:

1Salute

Registered User
Dit vond ik wel de mooiste van de avond. Rode ghost gemixt met gouden crackling in een lekker tempo. Alles in huis voor een mooi succes voor klanten én verkopers :unsure:
 

gizmo75

Registered User
Hierbij mijn filmpje van deze absolute nieuwe topper gemaakt tijdens de ZENA Demo 2019 in Mijdrecht gisteren, natuurlijk het best in HD te bekijken:

 

VanWijk

Member
Dit was de een van de weinige boxen die de moeite zijn, snap niet dat een groot deel van de producten door de inspectie zijn gekomen, sommige boeketten kon je koppen en het regende sterren naar de grond.
 

gizmo75

Registered User
....snap niet dat een groot deel van de producten door de inspectie zijn gekomen, sommige boeketten kon je koppen en het regende sterren naar de grond.

Nou, nou, overdrijven is ook een vak. Ja, nog niet alles was optimaal maar gelukkig is het pas juni en kan er nog wat bijgeschaafd worden waar nodig. Ik was er zelf bij en heb die indruk helemaal niet gekregen. En ja, 1 bombette ging niet goed maar da's dus 1 schot uit 36 artikelen. Brandende delen echt tot op de grond heb ik niet gezien terwijl ik daar altijd heel erg op let. Ook bij de Snapte?! Box waar dit topic over gaat was dat niet het geval (zie mijn video hierboven). Maar goed, ik zou zeggen: er staan video's en streams zat online dus laat maar zien, dan kan ZENA/Lesli er mee aan de slag!! (y)
 

MasterBsc

Registered User
Ging hier trouwens alles af? Lijk mij verre weg van 144 shots. Het is moeilijk te tellen, maar het lijkt eerder 3 x 25 shots wat er af gaat.


Edit: nevermind, zag een filmpje waar 1 cake ontbrak.
 
Laatst bewerkt:

Schuim

Moderator
Medewerker
Mooi escalerend beestje dit!
Maar die vertraging nekt hem volledig in mijn ogen. Hopelijk poetsen ze er dat nog uit.
 

joszie

Bronzen Member
Ik zou hem eerst live moeten zien. Hij is wel leuk, en zeker een nieuwe combi, maar vind dat de ghost effect wel wegvalt door de snelheid en crackling er bij
 
Bovenaan