Zena Megastore Olen

DriesAtZena

Member

Baron van lunt zu sas

Registered User
Toevalligerwijs ging onze patatje-stoofvlees-Safari-route langs Olen dus lijkt het me handig om dit verhaaltje hier neer te zetten.
Via Google waren we te weten gekomen dat er een reservaat is aangelegd in de gemeente Olen voor katachtigen en aangezien we het woord Safari wel moeten waarmaken waren we wel verplicht hier eens te gaan kijken. de eerste stop was een dierenspeciaalzaak in Meer maar die had niet veel meer dus gaan we door naar het hoofddoel. Twee gidsen waren aanwezig op het afgehekte terrein en er was een soort puzzeltocht uitgezet; op een plankje met formulier mochten we aangeven welke katachtigen wij gingen zoeken en ook het aantal konden we invullen! Een gids ging mee langs hun hokken om deze prachtige dieren te kunnen aanschouwen.
en net als in andere attractieparken is er een souvenirwinkel waar je een aandenken kan kopen om je bezoek te herinneren als je weer thuis bent. Omdat het Valentijnsdag was hebben Moontan en ik ons niet ingehouden natuurlijk.
De derde etappe, na goedkoop te hebben getankt, was natuurlijk de terugweg met warme maaltijd.
de Fruttewinkel aan de Geelseweg is ons al vaak zeer goed bevallen, neem gerust een normaal portie want die is groot genoeg. Melk drinken bij een snackbar is blijkbaar Hollands, dat gaat niet, maar het stoofvlees is heerlijk. Let ook even op de openingstijden dat kan toch wat teleurstellingen voorkomen.
echt verkeerd gereden hebben we deze keer niet, tussen Hilversum en thuis waren, als alternatief, wat flinke files georganiseerd maar uiteindelijk hebben we weer wat mooie souvenirs in huis van een, wederom, geslaagde stoofvleessafari.
 

Sweet Laker

Registered User
Ik zie dat een muilkorf ook verplicht gaat worden in winkels in België.

Vanaf wanneer gaat deze (on)zin in? Wellicht handig om te weten voor degene die met de auto vrolijk op pad gaan en vervolgens niet de winkel in mogen omdat zij geen muilkorf mee hebben.
 
Bovenaan