Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Zena Megastore Olen

Joyce

Registered User
Berichten
321
Leuk bevonden
7
dealers-gezocht.jpg

Inschrijven kan t.e.m 31 januari 2019!

U krijgt voor 15 februari 2019 bericht of u geselecteerd bent voor het verdelen van het beste consumentenvuurwerk uit Europa!

Met exclusieve vuurwerk groeten
het Luypaers team
 
Berichten
2.437
Leuk bevonden
754
Locatie
5201.90NB00426645OL
Dat de wolf terug in Nederland is, is bekend maar vergist u niet in onze Belgenbroeders. In dit land lopen gewoon Luypaers rond!

Op ons jaarlijkse Patatje stoofvleessafari kwamen wij er een tegen toen we even een winkel in wandelde in Olen, kennelijk is het een natuurlijk habitat voor deze katachtigen, Fred is niet allergisch voor katten trouwens.
Het interieur heeft een upgrade gehad en het assortiment is uitgebreider dan op het interweb zichtbaar is, ze hebben er nog een heel cake-assortiment wat voor de Belgische markt is maar ook Evolution cakes.

Gezellig hebben we wat mooie lokale souvenirs gekocht en Ronny Luypaers kon ons nog blij maken met de informatie dat er weer een mei-meeting in de maak is en dat er dit jaar ook nog een nieuwe assortimentslijn bij komt.

Onze spambot Joice zullen we wat minder vaak tegen het lijf lopen, zij is begonnen aan een nieuwe baan elders.
De lokale Luypaers durfde ik niet een aai over de bol te geven maar met welgemeend handenschudden ter afscheid hebben wij onze weg vervolgd naar een lokale stoofvleesspecialist.
Zoals altijd lukte het mij weer om toch een nieuw stukje Vlaams wegennet te vinden waarna we alsnog de goede weg naar huis vonden. Geslaagde safari'

Zena bedankt!
 

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
22.322
Leuk bevonden
22.723
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
Haha Wilco wat heb je er weer een geweldig verhaal van gemaakt. je hebt je roeping misgelopen!!
Wat een topdag was het weer woensdag, ons jaarlijks uitje naar Olen.

Een paar uur rond gehangen in de winkel, je zelf verlekkeren met al dat moois wat aanwezig is.
En er is genoeg aanwezig. Het meeste is op voorraad. Van Funke alleen de 6x 19 shots boxen, van Evolution een aantal cakeboxen, Tropic cake,s cakes van Kometa maar natuurlijk heel veel van Zena en Original.

Een bijzonder gastvrij ontvangst door Ronny, en een leuk souveniertje voor mee naar huis.

Wilco bedankt voor deze leuke dag, op naar de mei-meeting en de Zena Trophy.
 

Onze Partners

Bovenaan