• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Zaragozana ( Spain )

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Op 27 Juli 2006 , de Laatste dag van het Vuurwerk festival van Blanes hebben wij het Pirotecnia Zaragozana aan het werk gezien. Het bedrijf dat in Europa goed bekend staat vanwege hun heldere en zeer mooie kleuren heeft een geweldige show geschoten en voor ons was het de beste show van het festival.

Het maximum kaliber wat deze avond de lucht in ging was 10 inch ( 250 mm). Ze maakten gebruik van diverse multicolours en let vooral op de candels die in de laatste minuut over het water schieten. Deze waren geweldig mooi.

Geniet er van.
Vinnie

opb-zaragozana-blanes.JPG
opb-zaragozana-blanes_6_.JPG
opb-zaragozana-blanes_18_.JPG
opb-zaragozana-blanes_20_.JPG


show_zaragozana_blanes_7_.JPG
show_zaragozana_blanes_8_.JPG
show_zaragozana_blanes_11_.JPG
show_zaragozana_blanes_16_.JPG




Directe Link: Els Focs de Blanes 2006 display by Zaragozana
 
Laatst bewerkt door een moderator:

bart

Registered User
klopt het dat sommige shells het niet goed doen rond de 5min20? Je ziet wel een ontploffing maar het effect blijft uit!
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
klopt het dat sommige shells het niet goed doen rond de 5min20? Je ziet wel een ontploffing maar het effect blijft uit!


weet je zeker dat je het over he filmpje van zaragozana heb ,
want ik zie er niks bijzonders aan
 

bart

Registered User
Mijn tijd was fout. Als je goed kijkt zie je tussen 4min45 en 4min52, twee shells de lucht in gaan. Waarna ze ontploffen en enkel een paar groene sterren ontbranden. Kan aan mij liggen dat het zo hoort maar viel me even op.
 

RoYvette

FPM Filmer
Op 27 Juli 2006 , de Laatste dag van het Vuurwerk festival van Blanes hebben wij het Pirotecnia Zaragozana aan het werk gezien. Het bedrijf dat in Europa goed bekend staat vanwege hun heldere en zeer mooie kleuren heeft een geweldige show geschoten en voor ons was het de beste show van het festival.

Ja dit had eigenlijk de winnaar moeten zijn zelden zo'n felle kleuren gezien ook de kleur wit tussen de 11.43min en de 12.50min dit verlichte de hele boulevard, dit hadden wij nog nooit gezien zoveel licht in het donker|:(

Er zat ook een heel klein foutje in de show namelijk dat de waterbommen eigenlijk aan weerszijden van het schietterrein tegenlijk zou moeten komen en dat is bij hun niet gelukt.

Voor de rest een finale die je vaak mee wilt maken :p

Gr: h+s.
 

USRRobiwan

Registered User
Ongelofelijk wat een prachtige kleuren. Je krijgt spontaan weer zin in de lente terwijl de zomer nog niet eens voorbij is. En die mega bommen! De inhoud daarvan is echt meesterlijk in elkaar gezet door Zaragozana. Diepe buiging hiervoor. Eigenlijk was elke shell wel uniek (als in niet standaard) samen met die finale met die prachtige fontijn achtige spuiters. Jullie hebben helemaal gelijk dat dit de winaar zou moeten zijn alleen al om de shelleffecten die Zaragozana in elkaar heeft gezet. Multi-multiebreaks, Prachtige kleuren en uitwerkingen gewoon.

Als ik de "leader" zou zijn geweest van dit festival had ik zeker een gedeelde eerste plaats met Europla aanbevolen...
 

Mr_Mascleta

Registered User
K kan me nog herinneren dat ik er in 1999 was. Ook toen schoot Zaragozana zijn show in Blanes al, en idd de felle en mooi heldere kleuren vielen toen ook al op. Wat ik persoonlijk vind van zijn shows dat ie mooi op kleur schiet. Maar ook zijn hoeveelheid grote bommen was indrukwekkend. Ik weet nog dat de rook bleef hangen, maar desondanks kon je alles heel goed waarnemen.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Onvoorstelbare mooie show dit zeg.
De liefhebber van multicolour en heldere kleuren komen volledig aan hun trekken.
De shells,waterbommen, mines zijn geweldig om te zien.
En de finale is te mooi om te geloven dat het waar is wat je ziet.
Helemaal te gek dit.
:nuts: :nuts:
 

Bigboum

Registered User
Hele mooi show! Hier is Scheveningen niets bij! Vooral die watershells vind ik gaaf.. heerlijke dreunende knallen :toung: en vooral in verschillende kleuren.. erg mooi! :cool: En dan dat slotstuk.. wat een geweld! Schitterend gewoon!:nuts:
 

Richardus

Registered User
Prachtige show! Inderdaad heeft Zaragozana heerlijke heldere kleuren en daar maken ze perfect gebruik van. Ze wisselen het af, maar weten ook goed multicolours te schieten. Ze spelen goed met zwermeffecten en laten lage effecten samenvallen met hoge effecten voor een mooi totaal beeld. Waar ze bijvoorbeeld 'rechtsonder' en 'linksboven' ik meen horsetails schieten, vullen ze de leegte erboven met een dikke shell. Zo vul je dus creatief een lucht. En dat dan met een prachtig kleurenspel. Ondanks dat het halverwege eventjes wat inkakt, heb ik het hele kwartier op en top genoten.
Een 9-9,5, (wordt nog moeilijk kiezen voor de top 5 met al die mooie shows..)
 
Bovenaan