Yellow Cabs

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl][tr][th]Meer informatie over Yellow Cabs[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]GBV-Weco[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Pro Line Fireworks[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5076[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 25.00[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]19[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Deze 19 shots fluitende en speciaal zoemende caps in rood met zilver, groen en blauw met crackling uitlopend in opvallende crackling boeketten![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

MichelAngelo

Registered User
Voor het eerst wat van Proline genomen.
Vond 'm wel aardig, maar de opbouw van de cake was precies verkeerd om. De eigenlijk finale zat aan het begin. Dan is de uitwerking uiteindelijk toch wat minder vind ik.
 

sebastiaantje

Registered User
Ik zou niet weten wat die nu kost, maar ik vind de kwaliteit van de amzing yellow caps wel verschillend door de jaren heen. Ik weet bijv voor drie jaar terug floot ie heel goed en de uitwerking was veel beter en daarna veel minder. Vind ik jammer.
 

xavilolo

Registered User
Voor zover ik weet is die inderdaad 25 euro. Voor 21.50 (vorig jaar) vond ik het een leuke pot, maar 25 euro vind ik toch echt te duur worden. Neem dan wel gewoon de Summa Cum Laude en de Coco Magnolia, iets duurder, maar voor de prijs wel beter.
 

jetztgehtslos

Registered
Ik vind hem ook te duur, laat dat voorop staan. Maar wat zou ik toch eens graag 5 van deze potten doorgelont voorbij zien komen. Dat moet volgens mij wel een spektakeltje zijn.
 

Sweet Laker

Registered User
In het begin vond ik deze cake erg goed, alleen 3 jaar terug had ik er twee waarvan zowel de fluit als het boeket minder presteerden in vergelijking met de jaren ervoor. Jammer, want hhet concept van de cake is goed te noemen,
 

sebastiaantje

Registered User
ja, dat probleem ondervodt ik ook!Edit: las net een nieuwe thread van tony van en zag de folder van tuincentrum bull en zag de yellow caps in die folder voor euro: 21,50, maar weet natuurlijk niet hoe duur ze elders zijn.
 
Laatst bewerkt:

edje30

Registered User
Dat was helemaal geen slechte smilli alleen die fluit moeten ze bij gbv toch maar eens wat meer aandacht geven.
Ik hoop dat hij 15 december word geschoten dan hebben we weer een nieuw filmpje erbij.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Een come back in 2020?

WHISTLE CAPS 24 SHOTS

Deze Pro-line cake met 24 schoten bevat het unieke en zeer rauwe whistle fluit effect. Elk schot stijgt op met deze rauwe fluit, gevolgd door prachtig siereffect.
Artikelnummer 5241

 

Onze Partners

Bovenaan