XXX Festival de Pirotecnia "Valencia"

Tony

Administrator
Medewerker
Op 8 Oktober vind het jaarlijkse festival weer plaats in Valencia. Waar het festival tot 2 jaar geleden nog maar 1 show had heeft Valencia er weer geld in gepompt en laten ze weer sinds 2008 2 shows schieten.

Dit jaar schieten Martarello uit Italie een show en Pirotecnia Valenciana. De shows beschikken over een budget van €60.000 per stuk. Dat betekend dat de shows zeker zo groot al dan niet groter zullen zijn dan de shows tijdens Fallas.

De eerste show begint om 00.00 en worden geschoten op dezelfde plek als tijdens Fallas. Wij zullen er bij zijn en de boel weer filmen en fotograferen! :smile:


 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Yeah Yeah baby, 2 show's met een budget van 60000 Hoppa!

Martarello en Valenciana ik kan niet wachten.
Ik ben in ieder geval erbij!

:nuts:
 

pirofedetama

Registered User
hi at all.........next 8 october i'will be in valencia for the festival in the martarello's line up....i can't anticipate nothing of " our " , i'm not authorization......but there will be some new evolution sequencing coreograph ............but first of all will be a really enormous pleasure take part at so important event with our italian fireworks taste ......so ...for the monent i give you mine best wishes......


pirofedetama
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Alvast een foto van de opbouw van Valenciana. Let wel op dat nog niet alles klaar stond :nuts::nuts:

 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
En een foto van martadello, ook hier stond nog lang niet alles klaar, ik zag zeker nog een buis of 200-300 ronddweilen over het veld die nog niet klaar stonden. :nuts:Als ik met niet vergis is het grootste kaliber 350mm maar dat weet ik niet zeker kan ook 300 zijn.

Op deze foto zie je hoogwerkers staan en waar deze staan gaat het veld over in Valenciana.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Hier nog een paar foto's van de hoge kraan met single shots waar over gesproken word.

 

Richardus

Registered User
Ongelooflijk, zit hier met m'n bek vol tanden te kijken... Ben erg benieuwd hoe het er uit komt te zien. Geduld mag dan een schone zaak zijn, ik ben d'r niet altijd even goed in :nuts:
 

Drillz

Registered User
Jongens jongens dat was bizar. Bij elkaar dik een uur vuurwerk gezien, m'n hele armen voel ik niet meer van het uit de hand filmen..... Martarello duurde gewoon ongeveer 34 minuten ofzo en als ik me niet vergis Valenciana ook rond de 30 minuten..... Dat ga ik helaas niet redden met uploaden vanaf hier dus nog even geduld, ik denk dat Xavi het trouwens beter gefilmd heeft.
 

Tigger74

Registered User
Die vuile luizen hebben echt een TOP avond gehad........ ik zou zeggen Italie welkom op Fallas 2010....... maar dat zal wel weer niet.


mzzl....
 

Tony

Administrator
Medewerker
Om eerlijk te zijn moet Fallas blijven zoals het is. Lekker Spaans met de mascleta napolitiana als extra op het strand. Voor de Italiaanse shows kunnen we genoeg kanten op.

Het eerste deel van show 1 staat in de upload! :)
 

pirofedetama

Registered User
i'm see that the videos of valencia will be uploading is short time in vimeo. In this day all of us coulnd't be a video clip of our show .......if you see photo's was a very hard work, so please put the video downloading or plese contact me for give me the methods for downloading it's in privat possibility...for us is very important......will be fantastic tomorrow in our celebrating dinner of the shows re-see our show .

sorry for mine english as usual

pirofedetama

pirotecnia martarello - italy
 

Tony

Administrator
Medewerker
The video's are uploading and will be open for downloading!
If you want we can put it for you on DVD. But the DVD will arrive later then tomorow :)

Have fun tomorow!
 

Onze Partners

Bovenaan