Archief Xtreme Fan

FPM ProductBOT

Registered User
2555_X_Treme_Fan_Xtreme_Vuurwerktotaal_Nieuw_2015_Groot.gif


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Xtreme Fan[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]Vuurwerkvisie[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Extreme collection[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]2555[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 49,95[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td]26[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 11/12/2015[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database linkIn onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

Bomber68

Registered User
Wat een mooi ding! Is wat kleurrijker dan je in de film zult zien (camera pakt niet alles op), maar vond hem helemaal geweldig. Had ook de Massive. Was ook top, maar volgende keer kies ik voor deze in meervoud.

Filmpje van m'n zus. Kwaliteit is minder, maar je ziet de kleuren wel heel goed.
 
Laatst bewerkt:

adgertic

Registered User
Wat baal ik er nog steeds van....
Had deze samen met de Crackling Fan bij vuurwerktotaal in Delft besteld.
Meegenomen in mijn planning om deze achter elkaar te zetten en toen waren beide de 31e niet leverbaar....
Voor aankomende editie op de lijst in ieder geval.

È La Mia Vita
 

Den Haag pyros

Registered User
Deze is nu te koop voor €22,50 bij Vuurwerkland Steenbergen. Ik heb hem nog nooit gehad, maar naar aanleiding van de reacties op dit forum en na het zien van de filmpjes heb ik er 1 besteld. Heb tevens ook meteen de Massive besteld.
 

maartenvincent

Registered User
Nee deze komt er niet meer, stelde teleur.
Zeker geen fanstyle massive. Effecten veel kleiner, en gooide bij mij de eerste 3 rijen er in 1 keer uit.
Zonde, maar alle fanshape cakes vielen dit jaar tegen.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Boeketten waren inderdaad kleiner dan voorheen en kwamen niet in de buurt van de Massive, al was de kleurstelling wel hetzelfde.
 

Bomber68

Registered User
Schitterende kleuren in deze prachtige waaier. Presteerde inderdaad minder dan vorige keer (zie post 7).
Twee stuks in de film.
 

joszie

Bronzen Member
Wellicht dat ik dan een oude versie had. Hier deed ie het erg goed. Door de fanstyle vond ik hem mooier dan de massive, terwijl die met 2 tegelijk stond te blazen.
 
Bovenaan