• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Wie is jou winnaar van NDF 2008?

Wie is jou winnaar van NDF 2008?


  • Total voters
    48

Tony

Administrator
Medewerker
We hebben nog niet alle films online staan maar alvast wil ik een poll openen voor de mensen die de shows in levende lijve hebben gezien. Wij zijn benieuwd welke show bij jou op nummer 1 staat van afgelopen Nuits de feu editie.

Vanavond staan de laatste 3 films online:
-Macedo (Portugal)
-Pyrozone (Frankrijk)
-Jupiter (Argentinie)
 

Dennis010

Registered User
1- jupiter (argentinie) beste getimed, mooiste producten,goede muziekkeuze

2- macedo (portugal) ook een geweldoge show, vond alleen het grote aantal meerslagen bij jupiter doorslaggevend voor mijn uitslag

3- pyrovision (oostenrijk) erg originele show (muziek) maar minder spectaculair als bovenstaande shows
 
Laatst bewerkt:

Kobajo

FPM Filmer
Hier hoef ik niet lang over na te denken, of alle films nog eens bekijken.

Ik stond versteld van de show van Jupiter, de muziek, de effecten en uiteraard de combinatie van die twee waren perfect!! De effecten zijn zorgvuldig bij de muziek gekozen en was de timing nagenoeg spot on.

Ik was behoorlijk teleurgesteld toen ik hoorde dat Pyrovision de uiteindelijke winnaar was. Niet dat de show van dat bedrijf slecht was alleen konden ze mijns inziens niet tippen aan de show van Jupiter.

Ik zie ze graag over 2 jaar weer terug, maar dan wel zorgen dat ze hun verplichte nummers draaien.
 

Studata68

Registered User
My ranking for Contest:

1)-Pyrovision & Jupiter
2)-Macedos
3)-V.Caballer

My ranking for Thursday:

1)-Parente
2)-Couturier
3)-Igual
 
Laatst bewerkt:

Kobajo

FPM Filmer
Voor diegene die gestemd hebben, laat ook weten waarvoor je voor dat bedrijf gekozen hebt. Misschien komt er dan ook eens een leuke discussie op gang.
Op deze manier is het alleen maar gissen.
 
Bovenaan