Welke powerbox?

Mick91

Registered User
Dit jaar ben ik voor het eerst van plan me te wagen aan de nieuwe powerboxen van Jorge (XXL-Fireworks) vanwege de goede reacties die ik er over gehoord heb. Nou heb ik een klein vraagje over de powerboxes. Zou een combinatie van Powerbox 4 met Powerbox 6 mooiere effecten geven dan alleen een Powerbox 9?

Ik wil namelijk zelf een soort pakket samenstellen dat bestaat uit zo'n 12 cakes en een aantal pijlen, wat neerkomt op zo'n pakket + nog een paar losse cakes/pijlen. Met de 4+6 zit ik samen op 87,50 met 12 cakes en met de 9 alleen zit ik op 70 euro en 8 cakes.

Wat zal ik kiezen als je alleen op de kwaliteit en de effecten let? De combinatie of alleen de Powerbox 9?
 

GMP82

Bronzen Member
Dat is vrij lastig oordelen, aangezien iedereen uit moet gaan van filmpjes (de producten zijn nieuw, dus niemand heeft echt ervaring). Ik denk dat ik voor de nummer 9 zou gaan, daar zitten enkel 'cakes' in en je bent echt voordelig uit (zie betreffende topic, wat je zou moeten betalen voor de losse cakes).
 

richmx3

Registered User
tja...... in de powerbox 4 & 6 zitten ook alleen maar cakes (naar mijn wetens en verstrekte informatie)
en dan heeft ie voor iets meer geld 4 cakes meer.
tis een lastige keuze omdat je idd op de filmpjes af moet gaan.
maar op de filmpjes afgaand en ik zou de jou keuze moeten maken zou ik persoonlijk voor beide (4 en 6 dus) gaan.
effecten schijnen elkaar niet zo ontzettend veel te ontlopen, in het opzicht dan dat de box 9 veeeeeeeeeel bijzonderder is dan de 4 & 6.
 

Mick91

Registered User
Oke dan denk ik dat ik maar voor de Powerbox 4 & 6 ga inderdaad. Maar het scheelt wel 4 cakes als ik me niet vergis? Powerbox 4 heeft er 6, Powerbox 6heeft er ook 6, dan kom ik samen op 12. Aangezien de Powerbox 9 er maar 8 heeft scheelt het toch 4?
 

Onze Partners

Bovenaan