Website Red Wire Vuurwerk

Moontan

Moderator
Medewerker
Ik ben ook wel gecharmeerd van deze nieuwe lijn. Mooie en goed doordachte producten en bovendien redelijk geprijsd. (op een enkele uitzondering na dan)
 

gijs

Registered User
Ik was in de veronderstelling dat dit een Lesli-label was.
Dit is dus een nieuwe importeur?

Van de site:

Red Wire is een bekend label in het professioneel vuurwerk dat gevoerd wordt door een van de beste en bekendste professionele pyrotechniekers Xena vuurwerk. Xena gebruikt veel hoogwaardig consumentenvuurwerk (cat. 2) in haar shows. Zij gebruiken al hun expertise om tot een uitgekiende collectie te komen. In 2017 werd Red Wire hofleverancier van het Vuurwerkfestival in Scheveningen. Een groot gedeelte van de geschoten shells en cakes werd geleverd door Red Wire vuurwerk.

Een goede samenwerking met een beperkt aantal hoogwaardige vuurwerkfabrieken zorgt voor sublieme kwaliteit. Daarnaast zorgt ons kwaliteitsteam voor een uitgebreide controle op tempo, effectgrootte en kwaliteit kruit.

Xena vuurwerk heeft in samenwerking met Lesli Vuurwerk B.V., de grootste importeur van consumentenvuurwerk in Nederland, besloten om dit vuurwerk ook voor particulier gebruik op de markt te brengen onder het Red Wire label. Hiermee is professioneel vuurwerk (cat. 2) beschikbaar voor heel Nederland.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

DioR

Registered User
Vind dit een leuke toevoeging qua lijn omdat veel cakes in show element te gebruiken zijn. Veel cakes met enkel effect met een degelijke uitwerking.
 

1Salute

Registered User
Aan het begin van Redwire werd bij hoog en bij laag beweerd dat dit een apart merk zou zijn, maar tegenwoordig kom je ook op vuurwerkplanet.nl uit als je Redwire googelt. (Wederom) een stille fusie of overname?
 

Huisman Vuurwerk

Registered User
Het was inderdaad altijd al van Lesli. In 2019 is de toenmalige Redwire-website al toegevoegd aan de Vuurwerkplanet-omgeving. Voor zowel Dealers als Consumenten handiger om 1 platform te hebben waar je alle merken kunt inkopen c.q. bestellen: Lesli, ZENA/Luypaers, RedWire, Funke en wie weet in de toekomst ook alles van Vuurwerktotaal...
 
Bovenaan