Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Website Red Wire Vuurwerk

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
22.350
Leuk bevonden
22.759
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
#3
Ik ben ook wel gecharmeerd van deze nieuwe lijn. Mooie en goed doordachte producten en bovendien redelijk geprijsd. (op een enkele uitzondering na dan)
 

gijs

Registered User
Berichten
152
Leuk bevonden
28
Locatie
Gelderland
#5
Ik was in de veronderstelling dat dit een Lesli-label was.
Dit is dus een nieuwe importeur?
Van de site:

Red Wire is een bekend label in het professioneel vuurwerk dat gevoerd wordt door een van de beste en bekendste professionele pyrotechniekers Xena vuurwerk. Xena gebruikt veel hoogwaardig consumentenvuurwerk (cat. 2) in haar shows. Zij gebruiken al hun expertise om tot een uitgekiende collectie te komen. In 2017 werd Red Wire hofleverancier van het Vuurwerkfestival in Scheveningen. Een groot gedeelte van de geschoten shells en cakes werd geleverd door Red Wire vuurwerk.

Een goede samenwerking met een beperkt aantal hoogwaardige vuurwerkfabrieken zorgt voor sublieme kwaliteit. Daarnaast zorgt ons kwaliteitsteam voor een uitgebreide controle op tempo, effectgrootte en kwaliteit kruit.

Xena vuurwerk heeft in samenwerking met Lesli Vuurwerk B.V., de grootste importeur van consumentenvuurwerk in Nederland, besloten om dit vuurwerk ook voor particulier gebruik op de markt te brengen onder het Red Wire label. Hiermee is professioneel vuurwerk (cat. 2) beschikbaar voor heel Nederland.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

DioR

Registered User
Berichten
2.512
Leuk bevonden
27
Locatie
Groenlo
#7
Vind dit een leuke toevoeging qua lijn omdat veel cakes in show element te gebruiken zijn. Veel cakes met enkel effect met een degelijke uitwerking.
 

stefantvs

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
4.452
Leuk bevonden
5.286
Locatie
Zoetermeer
#8
Laatst bewerkt:
Leuk bevonden: Tony

Onze Partners

Bovenaan