Wat vind jij van American Dream

Royal_8

Registered User
Hebben jullie ooit wel iets gekocht van American Dream. Het zakt helaas steeds meer weg en er wordt steeds minder van gemaakt, maar het bestaat nog wel. Vertel het hier jou ervaring met American Dream.

Ik vond het zelf wel aardig vuurwerk. Ik heb ooit wel eens een pakket gekocht met allemaal van die potjes en daar was ik aardig tevre mee.

Royal_8
 

koen0s

Registered User
Bij mijn Diamond Dealer zijn er nog 2 pakketten van de American Dream collectie te koop. De pakketten "Rodeo (€ 22,50)" en "Indian Spirit (32,50)" zijn hier nog te koop.

Foto van folder Bike Totaal Scholman te Houten:


Gr. Koen
 
Laatst bewerkt:

Mattenfreak

Registered User
Bij mijn Diamond Dealer zijn er nog 2 pakketten van de American Dream collectie te koop. De pakketten "Rodeo (€ 22,50)" en "Indian Spirit (32,50)" zijn hier nog te koop.

Gr. Koen
Oke, enkele winkels verkopen dus toch nog oude voorraden als ik het goed begrijp. Ook logisch natuurlijk, maar had er nog niets over gehoord. Dank je, ga toch eens kijken. (smile)
 

koen0s

Registered User
Ik heb nou nergens echt kunnen zien, of de American Dream Collection er volgend jaar definitief uitgaat. Als dit zo is kan ik namelijk een beroep doen op de dummy's die momenteel bij mijn dealer in de etalage staan.(bigg)
 

AWG

Registered User
american dream is er al uit beste mensen ik snap niet waarom jullie mattenfreak niet geloven??

kijk dan toch op de site van diamond.(con)

dat wat er over is zijn allemaal oude voorraden die ze nog uitverkopen.
mijn dealer verkoopt nog maar 1 pakketje de rest is allemaal weg.
over een jaar heeft bijna geen enkele dealer nog american dream.

is allemaal magnificent geworden.
 

AWG

Registered User
die kopen nog wat oude voorraden voor goedkoop op en dat verkopen ze nog even uit.
is opzich nog prima vuurwerk, maar verwacht niet dat je volgend jaar nog die ene mooie pot die je toen zo leuk vond nog kan vinden.:amuse:
 

Zaliotuur

Registered User
Het 3 pak vulkanen dat je op die site vind is trouwens echt een aanrader. Leuk dat er nog wat pakketten te krijgen zijn van American Dream, de grotere pakketen waren altijd wel goed in orde (niet zo goed als de grote Goldline pakketten maar wel goed), niet zoals de huidige diamond pakketten.
 

Luc_Denissen

Registered User
Sorry dat de link niet werkte. Ik had hem na het posten zelf nog geprobeerd en toen deed hij het nog, maar nu ik het net zelf weer probeerde stond er dat de link na 1 uur verviel omdat het ook de site is waarop je online kunt bestellen.
 

KruitFreak

Registered User
Ik denk dat er dit jaar nog aardig wat te vinden is. Vorig jaar ben ik bij best veel Schuurmans dealers geweest en overal zag ik nog American Dream. Dit jaar zullen ze wederom proberen de oude voorraad op te maken.
 

AWG

Registered User
precies en in vind dat ook wel een goede zaak.
met de kwaliteit is echt niks mis ook al is het wat oudere voorraad.

en je kan het voor een zacht prijsje kopen, en ook voor de starterfreaks is het leuk om een sierpakketje voor goedkoop erbij te kunnen nemen.
mijn dealer heeft ook nog 2 pakketjes en nog wat andere dingentjes,maar ik heb er geen belangstelling meer voor vanwege al dat 500 grams moois.:amuse:
 

vuurwerk14

Registered User
Jep Multimate Hengelo verkoopt het nog. Ik weet niet of mijn baas dit jaar weer American Dream verkoopt. Ik kan me nog herrinderen toen we het vuurwerk uit de bunkers haalde , van wat er over was zat er nog American Dream bij , maar het was niet veel ik zal eens informeren. Het vuurwerk komt dit jaar bij ons in de bunkers op 25 november.
 

vuurwerk14

Registered User
Multimate hengelo verkoopt nog American Dream dit jaar. De producten die dit jaar verkocht worden zijn er niet zoveel meer als vroeger, maar we hebben nog wat in voorraad. Voor meer info over de producten die we verkopen kijk op www.vuurwerkhengelo.nl. Als je er in bent kun je in de online webshop nu al bestellen en ook je eigen tijd bepalen wanneer je het wil ophalen.

groeten vuurwerk14
 

mike bier

Registered User
bij ons in alkmaar is er een dealer die ze nog verkoopt.
de rodeo pakket van 25.00 voor 15.00 euro en de indian spirit van 35.00 voor 25.00.
ik haal het grotere pakketje erbij is toch wel voor rond de klok van achten
 
Bovenaan