Wat doen jullie met de gemaakte bestellingen?

stefantvs

Administrator
Medewerker
Wat gaan jullie doen met de gemaakte ( freak ) bestellingen?

laten jullie deze staan tot volgend jaar

om laten zetten naar cat.1

order annuleren en geld terug.
 

rodepo

Registered User
Ik schuif alles zoveel mogelijk door. Bij de bestelling van Intratuin sliedrecht krijg je geen keus deze doen alleen maar terug betalen
 

maartenvincent

Registered User
1 bestelling heb ik geannuleerd.
Ik heb verder bij vuurwerkmania en magnum besteld. Van beide nog helemaal niets gehoord. Vorig jaar werden ze geannuleerd, ik verwacht dit jaar ook.
Heb dan ook nog een kleine bestelling in Duitsland lopen, die gaat voorlopig nog door. Tenzij de Duitsers ook weer voor een verbod gaan (en dat is niet ondekbaar).
 

Pyrodolfo

Registered User
Vorig jaar heb ik geannuleerd. En dit jaar heb ik niet eens besteld. Uit voorzorg met pijn aan mijn hart!!
Ik heb echt te doen met al die verkopers die iig een gedeelte van de omzet naar België zien verdwijnen.
 

KruitFreak

Registered User
Ik heb het geannuleerd. Het is nu 2e opeenvolgend jaar dat we met een verbod zitten en of het volgend jaar wel mag kan niemand garanderen. Ik zie het volgend jaar wel weer. Cat 1 heb ik nog genoeg en een beetje bijkopen zal vast nog wel ergens gebeuren;)
 

joszie

Moderator
Medewerker
Ik stond op het punt om te gaan bestellen maar was nog afwachtende ivm evt verbod. Volgens mij doet iedereen er het beste aan alles te annuleren. Mocht er volgend jaar al verkoop toegestaan zijn, dan wordt het een chaos met 3 jaren bestellingen...
 

SrCl2

Registered User
Vrijwel direct na het afgekondigde verbod op de verkoop en het afsteken van F2-vuurwerk ontving ik een e-mailtje van de vuurwerkwinkel waar ik afgelopen jaar F2-vuurwerk had besteld (en betaald). Het totaalbedrag van die bestelling zal een dezer dagen op mijn bankrekening worden teruggestort. Een alternatief werd niet geboden omdat dat te veel administratieve rompslomp zou geven.

Omdat ik toch met de eigenaar van deze zaak meeleef (hij is zelf ook een vuurwerkliefhebber en ziet voor het tweede jaar in successie zijn inkomsten als sneeuw voor de zon verdwijnen) heb ik vanmiddag enkele F1-artikelen bij hem gekocht.
Het deed me deugd om te zien dat ik bepaald niet de enige was die dat deed!
 

de gvr

Registered User
Ik heb van tuincentrum De Driesprong in Zoetermeer mijn geld al teruggestort gekregen. Heel netjes! Nu de rest nog....
 
Bovenaan