Freakactie 2021 Vuurwerkstore Holten - 10 JAAR - 2021-2022

Stefanfreak

Registered User
VUURWERKSTORE HOLTEN - 10 JAAR
www.vuurwerkholten.nl

Vuurwerkstore Holten is een vuurwerkwinkel gelegen in het Overijsselse Holten (Nabij Deventer). We proberen een zo compleet mogelijk assortiment samen te stellen en aan te bieden met producten uit Europa die geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

De winkel opent in 2021 op maandag 6 december de deuren aan de Kerkstraat 6 voor het 10e verkoopjaar! Een mooi jubileumjaar en we hopen dan ook van harte dat we dit jaar ons ding weer volledig kunnen doen! In dit Topic zullen we dan ook weer diverse acties aanbieden en ja, ook de CGKA (Compleet Gestoorde Knalharde Acties) zullen ook zeker weer van de partij zijn!

10 jaar Vuurwerkstore Holten - feestje
Op zaterdag 25 september geven we een verjaardagsfeestje met veel vuurwerk en een lekker hapje eten. Omdat er door coronamaatregelen telkens aanpassingen nodig zijn kun je alle actuele info over dit feestje hier vinden:

10 jaar vuurwerkstore Holten

50/50 mogelijkheid

Iedereen die een voorbestelling plaatst betaald dit jaar 50% aan op het totale bedrag. De overige 50% betaal je pas bij het afhalen van je vuurwerk tijdens de verkoopdagen. Ongeacht of je nu al besteld zodra we online zijn of vlak voor de Kerst. Mocht er dit jaar onverhoopt dus toch een verbod komen dan delen wij als verkoper en jij als klant het risico. Uiteraard betalen we bij een verbod de betaalde 50% terug! Kijk het filmpje voor verduidelijking.


Met een vaste club enthousiaste vuurwerkliefhebbers staan we klaar om vuurwerk kopend Nederland te voorzien van voldoende kruit! Met 10 ton opslag bij de winkel en een bunker in Duitsland hebben we genoeg opslag om iedereen te voorzien van vuurwerk!

Vuurwerkshow
De datum voor onze vuurwerkshow in 2021 zal zaterdag 18 december zijn als het allemaal weer kan en mag.


Webshop
We willen 1 februari weer online met de webshop! Als de winkels dan ook weer open mogen dan zijn onze stadionfakkels en ander cat. 1 vuurwerk ook weer af te halen in onze winkel!

Assortiment
Momenteel bestaat ons assortiment uit de volgende merken:

- Hoops
- Tropic
- Katan
- Broekhoff
- Magnum Vuurwerk
- Nico Feuerwerk
- Wolff Vuurwerk
- Vuurwerkstore Holten
- Lonestar Fireworks

Voor vragen en tips, stuur gerust een mail naar onderstaand mailadres.

Met vriendelijke groet,


Stefan Schöppers

Vuurwerkstore Holten
Kerkstraat 6
7451 BM Holten
Web: www.vuurwerkholten.nl
Mail: info@vuurwerkvragen.nl

logovws10jaar.png
 
Laatst bewerkt:

Stefanfreak

Registered User
Handig & Goedkoop

Als de winkels weer open mogen dan kun je vanaf zaterdag 13 februari categorie 1 vuurwerk kopen bij Handig & Goedkoop, een nieuwe winkel die op 13 februari wil openen in ons pand aan de Kerkstraat 6.

Je kunt ook vanaf 1 februari je cat. 1 online bestellen via onze webshop www.vuurwerkholten.nl en dan vervolgens direct na je bestelling afhalen tijdens hun openingstijden.

bannerFB.jpg
 

Stefanfreak

Registered User
Betalingen

Ik kreeg enkele opmerkingen m.b.t. de 'standaard' 50% aanbetaling van het totaalbedrag en de overige 50% voldoen tijdens het afhalen bij ons gezien de coronatoestanden en onzekerheden..

Er is toch blijkbaar behoefte om alles gelijk vooraf te voldoen en die mogelijkheid is nu ingebouwd tijdens het bestelproces.

Standaard betaal je dus nu 50% op alle F2 producten en 100% op cat. F1 omdat je F1 ook direct kunt afhalen evt.

Wil je 100% betalen dan kun je deze optie aanvinken en krijg je van ons na de bestelling een tikkie/betaalverzoek om de resterende 50% te voldoen.

De 50% regeling blijft lopen tot 1 december 2021.
 

Stefanfreak

Registered User
Pyromusical + Demo + Eten

We zijn achter de schermen druk bezig om een speciale dag te organiseren gezien het feit dat we 10 jaar bestaan. We laten ons niet uit het veld slaan door Corona en zijn momenteel druk aan het brainstormen en jullie mogen hier ook een oordeel over geven...

Inmiddels zijn er concrete ideeën en die willen we alvast delen met jullie. Natuurlijk is alles onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen m.b.t. Corona maar naast dat staat ons verder niet veel in de weg om het te realiseren.

Pyromusical + Demo
Datum: 25-09-2021
Tijd: Tussen 18.00 uur en 23.59 uur
Locatie: Holten (Exacte adres volgt. In ieder geval NIET de locatie waar we jaarlijks onze demo/show organiseren)

Pyromusical
Op zaterdag 25 september willen we een Pyromusical gaan schieten met professioneel vuurwerk. We gaan voor deze show voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Dat wil zeggen dat we veel producten zullen gaan gebruiken waarvan er geen ''13 in een dozijn'' zitten. Het is ook een mooie opmaat voor hopelijk een mooi vuurwerkseizoen. Gezien de schaarste aan vuurwerkshows momenteel is dit ook gelijk iets om weer naar uit te kunnen kijken.

Demo
Voorafgaand aan de vuurwerkshow en om de avond wat te vullen naast alleen de maag willen we een demo gaan schieten met onze producten waar nog geen straatfilms van zijn en producten van merken die bij jullie als liefhebbers nog vrij onbekend, maar wel goed zijn.

Hoe dan?
Een dergelijk iets organiseren kost een aardig zakcentje maar dat hebben wij er wel voor over en hopelijk jullie ook. Ook las je dat we naast de avond vullen ook je maag willen vullen als je dat wenst natuurlijk.

Het komt dus neer op een groot verjaardagsfeestje met als doel elkaar ontmoeten en een gezellige avond hebben waarin vuurwerk centraal staat onder het genot van een hapje en een drankje.

Om de Pyromusical mogelijk te maken willen we jou als bezoeker toch vragen om een financiële bijdrage te leveren. Ons doel is echt om hier niets aan te verdienen maar om puur de kosten deels te dekken. Wij bekostigen zelf de basis van de avond (Demo & organisatie) en elke euro die binnenkomt via de kaartverkoop gaat naar de inzet van de Pyromusical en wij verdubbelen het totaalbedrag van de opbrengst. Vandaar dat we ook nu al kenbaar maken wat ons plan is i.v.m. de aanvraag vuurwerkvergunning e.d..

Om dit financieel in orde te krijgen willen we gaan werken met online kaartverkoop. De kaartverkoop gaat er als volgt uit zien:

- Optie 1: Ticket demo + vuurwerkshow € 20,00
- Optie 2: Ticket eten + 1 consumptie + demo + vuurwerkshow € 39,50

Je kunt dus voor € 19,50 mee eten en daarvoor reserveren als je optie 2 kiest. Bij optie 1 kom je alleen kijken naar het vuurwerk en als je zin hebt mag je in beide gevallen na afloop een drankje doen (tegen betaling).

De show bezoeken op normale afstand zonder kaartje zal uitdagend worden gezien de locatie dusdanig is afgelegen dat dit zo goed als onmogelijk is. Dichtstbijzijnde punt waar je mag en kunt staan is bijna 400 meter verder. Je betaald dus allen voor jezelf en niet voor de niet betalende buurman die gratis kan kijken.

Dus wordt er voor bijv. € 2.000,00 aan kaarten verkocht dan wordt het budget voor de Pyromusical € 4.000,00 NETTO INKOOP.

Worden er helemaal geen of te weinig kaarten verkocht dan vervalt de Pyromusical en houden we het bij een demo + evt. een mogelijkheid tot een hapje eten.

We zullen vervolgens op korte termijn de online kaartverkoop gaan starten als we er allen een goed gevoel bij hebben.

Dit is ons idee maar we horen ook graag even hoe jullie hier over denken en deel je idee en/of mening hoe je het ziet om een vuurwerkshow/vuurwerk weer met eigen ogen mee te kunnen maken...

Met vriendelijke groet,


Team Vuurwerkstore Holten

Deze info en tzt aanvullende info is ook samenvattend terug te lezen via www.vuurwerk-holten.nl/10jaar
 

Stefanfreak

Registered User
Ik wil nog wel even melden dat de jaarlijkse gebruikelijke vuurwerkshow op zaterdag 18 december ook gewoon door gaat. Dat is ook de reden dat we voor 25 september voor een Pyromusical hebben gekozen.
 

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Heb ondertussen zoveel behoefte aan shows dat ik Nederland nog 3 keer op en neer zou rijden.

Heel gaaf idee om dit zo te gaan vieren. Ben ontzettend benieuwd wat dit allemaal gaat brengen! Ik ben aanwezig.
 

rodepo

Registered User
1.5 uur rijden heb ik wel over voor een goede show. Het concept van samen de kosten delen middels entree vind ik ook een goed idee. Maar ik kan pas kaarten kopen als ik weet dat ik niet moet werken die dag. Als ik vrij kan regelen ben ik van de partij.
 

joszie

Moderator
Medewerker
Kom maar door met de verkoop. All in deal prima. Ben ontzettend toe aan een goede show, en demo + pyromusical, beetje eten helemaal top. 40 minuten rijden dus voor mij eindelijk eens dichtbij.
 

Onze Partners

Bovenaan