Vuurwerkgroep Gouda

Robin84

Registered User
Beste allen,

Geen idee waar ik het volgende bericht moet plaatsen op het forum, dus doe ik het maar hier. Vergeef me als ik fout zit :).

Gezien het feit dat de landelijke politiek bijna alle beslissingen op het gebied van vuurwerk lokaal heeft belegd bij de diverse gemeenten, denk ik dat het handig is om ook op regionaal gebied een vuist te vormen.

Ik zoek al tijden naar handvatten om iets goeds te doen aan het huidige sentiment. Regionaal heb je twee dingen, de diverse lokale dealers en de vuurwerkstokers en -liefhebbers.

Nou las ik pas dat het verstandig is om in de gemeenten zgn. vuurwerkclubs te beginnen voor en door deze vuurwerkstokers en -liefhebbers, ter behoud van de vuurwerktraditie. Zodoende ben ik, out-of-the-blue, een Facebookpagina begonnen met de naam Vuurwerkgroep Gouda. Met deze groep hoop ik de liefhebbers en stokers van vuurwerk in en rond Gouda te verenigen, om zodoende inzicht aan de buitenwereld te geven hoe leuk vuurwerk is, elkaar te informeren en invloed uit te oefenen in mijn eigen gemeente op het gebied van consumentenvuurwerk. Wie weet wat dit allemaal gaat brengen dit jaar? Niets doen is wat mij betreft geen optie.

Heb je tips en trucs, ervaringen of andere suggesties, let me know.

Gr.

Robin

https://www.facebook.com/VuurwerkgroepGouda/
 

stefantvs

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
idd goede vraag.

als ik naar het mooie zoetermeer kijk zie ik gelukkig een steeds grotere groep die zich uitspreek op facebook tegen de plannen die ze hier hebben
Vuurwerkvrijezones enz....
Gewoon netjes blijven tegen die mensen en tegengas blijven geven !
 

GMP82

Bronzen Member
Vuurwerk showtje ter promotie?

Nee de pest is gewoon dat mensen erg moeilijk te mobiliseren zijn. Roepen is makkelijk, je nek uitsteken en ook nog de handen uit de mouwen steken, dat is een andere categorie.

Hoop dat het alsnog van de grond komt, maar ben zelf door schade en schande een stuk wijzer.
 

Onze Partners

Bovenaan