Vuurwerk webshop online seizoen 2023-2024.

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Traditioneel aan het begin van het nieuwe jaar een topic met een overzicht van winkels die online zijn gegaan met de verkoop van vuurwerk.
Met vaak aantrekkelijke prijzen.
En nu maar hopen dat er dit jaar niet weer een vuurwerkverbod komt.
De eerste winkels die online zijn gegaan:

 
Laatst bewerkt:

GMP82

Zilveren Member
Ik vind het ook wel misleiding dat je op je voorbeeldfoto's van een productcategorie items zet die je helemaal niet (meer) hebt. Iets met een dooie mus.
 

Schuim

Moderator
Medewerker
Ik vind het ook wel misleiding dat je op je voorbeeldfoto's van een productcategorie items zet die je helemaal niet (meer) hebt. Iets met een dooie mus.

Is gewoon slecht websitebeheer waar niet meer over nagedacht is waarschijnlijk.
Is wel redelijk makkelijk aan te passen, moet je alleen zin in hebben. Of even automatiseren.
 

Koetje

Registered User
De Familie Special voor slechts 90 euro. Compound voor de kinderen met iets meer dan 500 gram aan boord. Was bij de introductie rond de 50. Pure oplichting dit. 🤡
 

gijs

Registered User
Zat ff op deze te kijken, maar die prijzen... zelfs met 25% korting te gek voor woorden. Als dit het nieuwe normaal voor early deals is, wil ik de prijzen voor december niet weten.
Zijn niet allemaal even scherpe prijzen, maar ik heb de Massive Gold (€82) en Katan Special #2 (€66) toch voor een (voor mij) mooie prijs gehaald.
 

pyroknallie

Registered User
Het is weer zover! Wij hebben ons deuren weer geopend, weliswaar op een kiertje, want er zal de komende tijd nog een hoop bij komen. Voor nu hebben we een groot deel aan Wolff artikelen op de site staan.

De komende tijd kan je ook artikelen verwachten van Zena Vuurwerk, Vuurwerktotaal, Evolution Vuurwerk en eventueel Pangu mits de voorraad dat toestaat.

We doen ons uiterste best om aan de vraag te voldoen, maar zoals jullie weten zijn de voorraden flink geslonken. Weliswaar is alles wat er nu wordt besteld al voorradig in onze bunker
handsup.gif
handsup.gif
handsup.gif


Voorwaarden:

Afhalen freak is voor F2 alleen mogelijk op 28 december 2023 van 00:00 tot 01:00 en van 07:00 tot 09:00 uur in Vathorst. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk!
Afhaalmomenten kunnen niet gewijzigd worden.
Minimumbestelbedrag bij F2 is 45,00 euro.
Bij een onverhoopt landelijk verkoopverbod op F2-vuurwerk krijg je binnen 14 werkdagen je geld terug voor de bestelde F2-items.

Neem een kijkje op https://vuurwerkvathorst.nl/

Met knallende groet,
Dave
 
Knalkeet is ook alweer een tijdje open, Maart Madness loopt nu. https://knalkeet.webshop.kei.io/

En ook Vuurwerk Outlet (Haulerwijk, Groningen en Joure) is alweer open:

Langenberg (DE) is ook open met wat leuke aanbiedingen: https://www.vuurwerklangenberg.nl/
 
Bovenaan