• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Vleuten 2013

USRRobiwan

Registered User
Fantastische fotos Tobias! Was zo te zien wel bikkelen met opbouwen in dat k*t weer. Op het moment van schieten lijkt het helemaal droog te zijn of regende het toen ook?
 

Tobias

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Thanks! Tijdens het schieten was het inderdaad droog. Maar tijdens het opruimen begonnen het gelukkig weer te regenen;)
 

rikkoenjeffrey

Registered User
Tobias bedankt voor de prachtige foto's. Ja het was slecht weer tijdens het bouwen. Ja we hadden het niet altijd even warm. Maar het was het 1000% waard, wat een gave show om aan meegebouwd te hebben. En ondanks het weer hebben we het met z'n allen naar ons zin gehad.
 
D

Deleted member 17038

Guest
Was het nou droog tijdens de show? Ik ben vanwege het weer niet gegaan. Dacht dat we daar in de stromende regen zouden staan.

Het was droog, maar het regende.. snippers! Mijn haar zat er vol mee! Ook meerdere buisjes van de raw whistler oid tegen mijn harses aan gekregen. Volgende keer toch maar de paraplu uit de auto mee :hehe!:
 

DioR

Registered User
Wat was dit gaaf! Dit was de hele dag met de wind en kleine buien wel waard! Wat was dit genieten zeg!
Rob, nogmaals geweldig gedaan! Iets waar je echt trots op mag zijn!
 

DarkSoul

Registered User
Ik heb gisteren ook een geweldige dag gehad! Ik mocht - samen met een heel team van ca. 20 mensen - meehelpen met opbouwen. Zit nu helemaal na te genieten hier met al die prachtige foto's en films. Tobias, super dat je deze mooie foto's zo snel online hebt gekwakt!
Hoewel ik wist dat we circa 1100 cakes zouden gebruiken, had ik verder geen flauw benul van de opbouw van de show. Bij aanvang worden alle kartonnen uitgeladen, en zie je bekende en onbekende cakes langskomen. Naar mate de dag vordert, krijg ik steeds meer een beeld van wat we die avond te zien zouden krijgen. Met 15 posities is wel duidelijk dat de lucht over een grote breedte gevuld zal zijn! Als we de cakes op de juiste cues aansluiten, krijg ik steeds meer gevoel welke cakes elkaar opvolgen en wat de opening en finale zal zijn. Rob heeft hier flink over nagedacht, dat is wel duidelijk. Maar als het dan eindelijk begint, gaat het toch al mijn verwachting te boven. Jeetje, wat een show! Sublieme effecten, mooie combinaties, rustige periodes en een daverende finale! Dit was echt zwaar genieten. Ongetwijfeld voor alle bouwers. We hebben er met z'n allen ontzettend hard aan moeten werken in de stromende regen en striemende wind. Maar het was het he-le-maal waard! We zaten allemaal met samengeknepen billen toen Rob met de man van de provincie in overleg ging over de wind. Het was écht kantje boord of het was afgeblazen. Maar na 45 minuten overleg werd er gelukkig toch groen licht gegeven. De ontlading was daardoor des te groter na afloop! Urenlang stromende regen tijdens het opbouwen, maar net rond het afsteken zelf was het even een uur of twee droog. Met het afbreken begon de regen gewoon weer heel vrolijk, dus we hadden samen met alle toeschouwers echt mazzel.
DioR bedankt voor de lift. Alle bouwers bedankt voor deze mooie dag met een hoop bloed, water en tranen. Hier mogen we trots op zijn!
 
D

Deleted member 17038

Guest
Nog een filmpje van mij met beelden van mijn 2e camera er in verwerkt.

 
Bovenaan