SHOW Vianen 16-10-21

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Datum: zaterdag 16 oktober 2021 21.30
Locatie: Lekdijk (Vianen)
Reden: Kermis/Paardenmarkt/Jubileum
Schietbedrijf: ?
Meer info:

Spectaculair vuurwerk op zaterdagavond 16 oktober, 21.30 uur:
De Paardenmarktweek wordt dit jaar weer afgesloten met een groots vuurwerk. Aangezien we dit jaar vieren dat de Paardenmarkt Vianen 750 jaar bestaat, zal de vuurwerkshow langer duren en grootser en spectaculairder zijn!
Het vuurwerk start om 21.30 uur aan de Lekdijk bij de waterzuivering.

https://www.paardenmarktvianen.nl/portfolios/kermis/
 

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2021-355103.html

Verleende evenementenvergunning voor Paardenmarkt Vianen
De burgemeester van de gemeente Vijfheerenlanden maakt bekend dat hij de volgende evenementenvergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening heeft verleend:

Op 8 oktober 2021 is een evenementenvergunning verzonden voor het organiseren van het evenement Paardenmarkt Vianen van 12 oktober 2021 tot en met 16 oktober 2021. Tijdens het evenement is er onder andere een kermis, lampionnenoptocht en vuurwerk.
Locatie Kermis: Parkeerterrein tussen Brugdijk, Sluiseiland en Kanaalweg (evenemententerrein) Vianen.
Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na verzending bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Vijfheerenlanden. Het bezwaarschrift moet de volgende onderdelen bevatten: uw naam en adres, een aanduiding (het nummer) van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u het er niet mee eens bent, een ondertekening en de datum van ondertekening. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.vijfheerenlanden.nl.
Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking, daarvoor moet u een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.
 

MasterBsc

Registered User
Ik ben ook benieuwd waar je perfect kan staan zodat je het dichtst bij het vuurwerk bent ( en het liefst het rustigst ). Parkeer tips ook welkom en anders kom ik daar wel uit.
 

bob1

Registered User
Parkeren op de zomerdijk of Hazelaarplein. Evenemententerrein kanaalweg staat de kermis op.
Beste plek is recht tegenover het vuurwerk. Eind van de zomerdijk aan het water van de voorhaven. Lekker bovenop blijven staan. Kijk je er zo op. (wind komt uit westelijke richting) Meer naar links (richting de Lek) vanaf de zomerdijk is het wat rustiger. Aan de kant van de waterzuivering staat het vuurwerk opgesteld. Dus niet achter de zuivering en de uiterwaarden en ook geen 2.5". Wel andere leuke nieuwe speeltjes:)
 

ifeelfine

Registered User
Mooi dat de reden ‘Paardenmarkt’ gewoon blijft kunnen voor dergelijke shows.

Vorige week was er weer een dood paard in het nieuws door illegaal vuurwerk en dat deed mij op Google ff zoeken omdat het me opvalt dat dergelijke berichten elk jaar in het nieuws zijn en jahoor Google staat al jaren vol met dergelijke ‘ongelukken’ in deze periode…🤓
paardenmarkt is er al 600 jaar het vuurwerk niet (oh en de paardenmarkt gaat ivm Covid niet door)
 

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Me 24-70 lens is zo goed als kapot gegaan, dus hopen dat ik met me 12mm goeie foto's kan maken, filmen weet ik nog ff niet hoe ik dat moet gaan doen.
 

MasterBsc

Registered User
Vanavond een erg leuk showtje gezien. Allemaal herkenbare producten van bijvoorbeeld Wolff en Magnum. De singlerows en bodemblitzen waren een goede toevoeging. Klein brandje in het begin werd gelijk opgelost en toen kon de show weer normaal verder gaan.


 
Bovenaan