Valencia

Tony

Administrator
Medewerker
Wat: Mascleta
Waar: Valencia - Plaza del Ayuntamiento
Tijd: 14.00uur
Wie: Ricasa

Deze mascleta word zonder shells geschoten. Dit omdat er nu geen groot hek om heen zal staan, maar dat betekend niet dat de mascleta er minder om zal zijn. De afgelopen jaren is bewezen dat de pyrotechnics hier andere leuke en mooie dingen laten zien.

De mascleta zal plaats vinden na de officiële optocht en het terug brengen van de vlag van Valencia naar het stadhuis.

Wij zullen erbij zijn om alles weer te filmen.
 

Gerko18

Registered User
Kijk dit zijn leuke berichten. Hoe meer vuurwerk hoe beter.
Toevallig zit ik er ook met een paar andere freaks daar.
Dus dat gaat helemaal goed komen.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Yep hoe meer hoe beter, toevallig ben ik ook in de buurt haha.:nuts:

Ben wel erg benieuwd hoe een mascleta zal zijn zonder shells. Er is me verteld dat het eigenlijk weinig verschil uitmaakt. Eerst zien dan geloven haha .
 

Tony

Administrator
Medewerker
Check de films die we vanaf 2003 gemaakt hebben in Valencia. Volgens mij heb ik maar 1 oktober over geslagen van 2003 dus er staan genoeg voorbeelden op de site van hoe het zonder shells is.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Deze mascleta werd geschoten door Ricasa. Het was mijn eerste op het plein zonder shell's en mine's/candle's. Mis je het? Ja toch eigenlijk wel een beetje, het lucht geweld word redelijk opgevangen door diverse goede potten van ik meen Lidu.
Maar het super geweld zoals we gewend zijn tijdens Fallas vind ik het toch niet.

Begrijp me niet verkeerd hij is nog steeds groot en snoei snoei hard maar het hele gebeuren eromheen vind ik persoonlijk toch een extra geven aan een mascleta.

Er moet ook gezegd worden bij deze mascleta dat er een rondje of 3-4 met digitaal geweld rond het plein bleef staan tijdens de finale, dat is jammer en dat geeft ook een extra kick als dat los gaat.

Toch een zeer gave mascleta gezien.
 

Onze Partners

Bovenaan