WINKEL Utrecht: Koningsdal

Moontan

Moderator
Medewerker
Naam:Koningsdal
Plaats: Utrecht vlak bij stadion Galgenwaard
Provincie: Utrecht
Straat: Koningsweg 87
Postcode: 3582 GC
Website: volgt later....
Telefoon: 030-2500220
E-mail:
Verkoopt o.a: China Red, Schuurmans
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Welkom bij Koningsdal! De vuurwerkgigant met ieder jaar het grootste en voordeligste aanbod vuurwerk. Wij zijn de vuurwerkgigant in de regio midden Nederland. Bij ons kunt u terecht voor het laatste vuurwerk dat u de lucht in wilt schieten tijdens de Nieuwjaarsviering. U vindt vuurwerkgigant Koningsdal in Utrecht. Wij zijn geopend vanaf 15 november 2012!
De beste prijs en kwaliteit, daarvoor zijn wij een vuurwerkgigant

Vuurwerkgigant Koningsdal staat al jarenlang bekend om het ruime aanbod vuurwerk tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ieder jaar stunten wij met de prijzen en verkopen wij vuurwerk tegen mooie actieprijzen. De vuurwerkwinkel is gelegen in een bekend tuincentrum waar u gemakkelijk uw auto kwijt kunt. Wij trakteren iedere klant graag op een gratis oliebol!
Als vuurwerkgigant bieden wij u ook de mogelijkheid om online uw vuurwerk te bestellen. Onze webshop is tevens vanaf 15 november geopend. Bekijk op uw gemak ons vuurwerk aanbod, wij hebben voor jong en oud een prachtige selectie gemaakt. Ook in onze vuurwerkgigant webshop kunt u vuurwerk kopen voor mooie prijzen. Zeker omdat wij ons vuurwerk zelf importeren.
Als vuurwerkgigant bieden wij vuurwerk iedereen!

Vuurwerkgigant Koningsdal biedt naast mooie prijzen ook veilig vuurwerk. Ons vuurwerk voldoet aan alle Nederlandse wettelijke eisen. Voor vuurwerkliefhebbers hebben wij het laatste en het beste vuurwerk. Van knalvuurwerk, vuurpijlen, prachtig siervuurwerk, familievuurwerk pakketten en schitterend vuurwerk uit China.
U bent van harte welkom in onze winkel vanaf 15 november. U vindt vuurwerkgigant Koningsdal aan de Koningsweg 87 in Utrecht. De aflevering en verkoop van ons vuurwerk kan alleen vanaf 16 jaar en ouder. Graag tot ziens bij vuurwerkgigant Koningsdal!
 

Mystifying Sage

Registered User
Blijft toch elk jaar een afgrijselijke site, dat oranje doet gewoon pijn aan je ogen...en met die reclame ziet het er gewoon errug rommelig uit.

Maar euh, ik moet zeggen dat ik niet direct onder de indruk ben van hun assortiment, of er moet nog meer online komen?
 

VesperCycloon

Registered User
Koningsdal heeft dit jaar (2015) de prijzen flink laten stijgen zie hier onder de prijzen van 2014 en van 2015 Jullie gaan dit niet zo heel leuk vinden. Ik zelf ook niet.


www.Koningsdal.nl Ik ga hier mijn vuurwerk niet meer kopen. Er zijn nog goedkopere winkels in Utrecht
 
Laatst bewerkt:

VesperCycloon

Registered User
Best gek eigenlijk als je een mooi brief plaats dat de winkel een week later zijn prijzen op diversen producten aanpast, en die weer goedkoper zijn.
 
Bovenaan