Tweelingen

Souflakie

Registered User
Als gelukkige winnaar van de Ano Vuurwerk Quiz was dit een van de potten die ik heb uitgekozen. Ik kan voor 100% zeggen dat ik daar absoluut geen spijt van heb gehad. Potten met een spinning tail vind ik sowieso al geweldig maar deze springt er toch wel postief uit samen met de Mayday overigens maar dat terzijde.

Hier het filmpje van 2 tegelijk. Heerlijk!

 

funkie x

Registered User
ik hoop dat goedkopervuurwerk hem nog heeft staan in de bunker of eventueel nog binnenkrijgt want ik las dat er nog wel een behoorlijke voorraad was bij Marijn. deze cake wil ik sowieso weer hebben komend oud en nieuw :lub:
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Tweelingen - Marijn vuurwerk - Oud en Nieuw 2011 - 2012
Gepubliceerd op 8 jul 2012 door vdrvuurwerk

 

Shenanigan

Registered User
Ik ben echt een GROOT fan van deze cake. Had afgelopen jaar deze en twee keer de Fire Emblem, maar de Tweelingen vond ik echt een stuk heftiger. Het geluid vind ik net hinnikende paarden. Klinkt misschien stom, maar spinnend in de lucht en met een harde knal erachteraan vond ik het indrukwekkend. Ik ben heel blij dat ik nog twee overblijvers van vorig jaar gescoord heb bij Goedkopervuurwerk.nl.

Hopelijk gaat blijft deze in het assortiment na de doorstart van Marijn vuurwerk. Als ik het goed begrijp wel, want Manon schreef elders dat ze dit jaar de Horoscoop lijn compleet gaan maken, dus dan zal de Tweelingen er niet uit gaan. Gelukkig!
 

Koetje

Registered User
Deze cake afgelopen dagen weer voorbij zien komen in een paar filmpjes maar wat is het zonde dat deze eruit is, zou die graag nog een keer in meervoud aan de collectie toevoegen.
 

bridge

Bronzen Member
Fantastische cake. Volgens mij bestaat ie niet meer, maar gelukkig hebben nu de monsterride. Daar zit iig die fluit in.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Ik heb ook de laatste tweeling weggestookt, met de Monsterride is de fluit verzekerd. Ook verwacht ik veel van de echte doorstart van Marijn, Evelien en consorten gaan weer naar China ( of zitten er al) en het ziet er naar uit dat ze met heel wat moois terugkomen.
 

Onze Partners

Bovenaan