Twee mannen aangehouden na explosie van zwaar vuurwerk bij woning in Bunschoten

Tony

Administrator
Medewerker
Bij een huis aan de Sweelinckstraat in Bunschoten heeft woensdagavond een explosie plaatsgevonden door zwaar vuurwerk. Twee mannen uit die plaats zijn aangehouden.
Door de ontploffing, rond 19.30 uur, raakte de voorkant van het huis beschadigd en belandde het glas van de ramen tot in een nabijgelegen speeltuin. Niemand raakte gewond.

Uit forensisch onderzoek bleek dat de oorzaak van de ontploffing zwaar vuurwerk was. De recherche vermoedt dat het ging om een gerichte actie. Het onderzoek leidde naar de twee verdachten, een 20-jarige en een 21-jarige man. Beiden zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de explosie. Zij zitten vast voor onderzoek en verhoor.

Ondanks de vorderingen in het onderzoek, heeft de politie nog behoefte aan tips. Getuigen of personen met meer informatie kunnen contact opnemen met de recherche in Amersfoort.

Bron: https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191107_69735374/twee-mannen-aangehouden-na-explosie-van-zwaar-vuurwerk-bij-woning-in-bunschoten?utm_source=google&utm_medium=organic
 

joszie

Moderator
Medewerker
Als de verdachten er inderdaad mee te maken hebben dan zwaar straffen, helemaal als het een gerichte actie was.
 

Onze Partners

Bovenaan