Archief Turning Tornado

FPM ProductBOT

Registered User
1021_VuurwerkTotaal_XTreme_Collectie_Turning_Tornado_2010_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Turning Tornado[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Vuurwerkvisie[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Extreme collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1021[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 37,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]420 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]61[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Effectkleuren: Rood, Zilver, groen, blauw
Effecten: Tail, Crackling.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

spitfire

Registered User
Ook al mooi rap tempo, maar waarom toch altijd in elke batterij rood/groen/blauw/palm en crackling... daar is het originele nu wel van af, zo'n kleurensoep.
 

boozebelly

Registered User
Duidelijk filmpje met dank aan Vuurwerkzone:


Op zich niet verkeerd. Dit soort rambakjes doen het toch altijd goed in de straat. Of je het geld er voor over hebt is een tweede. Persoonlijk zou ik hem met een kleine korting wel overwegen.
 

Vaas

Registered User
Deze rambak verdient m.i. toch meer reacties. In een stevig tempo volgen diverse heldere peony en crackling boeketten elkaar op, waarbij de effectgrootte vrij groot is. De cake viel dan ook in goede aarde bij het publiek. Enige kanttekening is dat ik graag een finale van 6/7 schoten had gezien.
 
Bovenaan