Turbocharger GT

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Turbocharger GT[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]GBV-Weco[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Pro Line GT[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]5330[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ €179[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td]1/1[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td]Prachtig assortiment van 6 maximaal gevulde siercakes. Met deze set kunt u de buurt voorzien van een echte vuurwerkshow![/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 15/11/2014[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database linkIn onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

DioR

Registered User
Ik snap uberhaubt niet waarom proline nog zijn lijnen doorzet. Naar mijn mening is het al een aantal jaartjes belabberd spul.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Voor dat geld is er veel beters te krijgen op de markt
Jammer toch dat Gert (BV) niet mee gegaan is in de tijd.
 

boozebelly

Registered User
Ik snap uberhaubt niet waarom proline nog zijn lijnen doorzet. Naar mijn mening is het al een aantal jaartjes belabberd spul.
Een nog groter raadsel is dat ze er ieder jaar weer mee weg lijken te komen bij de consument. Een grotere van de pot gerukte prijs-kwaliteitsverhouding dan bij GBV/Weco vind je vrijwel nergens in vuurwerkland.
 

DioR

Registered User
Klopt! Maar dat komt denk ik dat vertrouwde winkels de proline lijn nog verkoopt. Vaste klanten die geen vuurwerkkennis hebben keren naar die winkel terug.
 

Anihalas

FPM Moderator
IK HEB HEM OVERLEEFD! :yarr: maar tegen welke prijs kan ik nog niet zeggen.. Time will tell! Ik denk dat het kwam omdat ze er 2 schoten om er een eerlijker beeld van te scheppen!

 

ferox

Registered User
Hoe krijgen winkels dit verkocht? Als een klant mij om advies vraagt voor een box van rond de 200 dan zou ik hem toch ook graag eerlijk advies willen geven. Ligt het dan aan mij of kan het niet anders dat mensen gewoon in de winkels een verkeerd advies krijgen?
 

Sije

Registered User
Lijkt wel of er geen burstknal (Flash) aanwezig is, over t tempo maar te zwijgen.....
 
Laatst bewerkt:

blackpowder

Registered User
Ik ga het toch proberen rond 4.05 ( ja ook ik heb het hele filmpje gezien ), zit er een goede blink in die lang blijft blinken.
Dat is dan ook echt het enige positieve dat ik kan melden...
 

Onze Partners

Bovenaan