Transbomber

Guillermo

Registered User
Gisteravond geschoten, en wat een geweldige bak is dit zeg. Of je houdt van crackling of niet, maar het tempo, de klappen en dat laatste blok zorgen voor een wow-effect. Heerlijk.
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Niet de beste straatfilm (in het begin wat onscherp), maar het geeft een beeld:

Film afkomstig van Hans van Amersfoort.
 

1Salute

Registered User
Ik vind de cake bij het laatste salvo juist in duigen vallen. Ik had bij de laatste cake dezelfde kwaliteit goud verwacht als bij de tweede cake, maar dat viel tegen... soort anticlimax :rolleyes:
 

gizmo75

Registered User
Hierbij mijn Straatfilmpje van de Transbomber Cakebox. Er is door de buurman gefilmd tijdens Oud & Nieuw 2018-2019 en die kent het verschil tussen skyscrape en landscape niet... ;)

 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Ok na jaren deze ook een keer gehad. Moet zeggen dat hij mij prima bevallen is, geen spijt van gehad.

Wat wel vreemd was dit jaar was dat er op de doos DE transbomber stond ipv transbomber en dat het een halve? compound was. 2 cakes moest je doorlonten en 2 niet? Maak er dan 1 compound van.
 

Galaxis

Registered User
Net zoals vorig jaar zat De Transbomber weer in de collectie. En net zoals vorig jaar stond er De Transbomber bij mij op de doos, terwijl 2 jaar terug enkel Transbomber er op stond. Ook was het bij mij inderdaad een halve compound ?

Desalniettemin presteerde hij weer prima.

 

MichelAngelo

Registered User
Was ook bedoeld als halve compound. Zal met eventuele afkeur risico te maken hebben van cake 4 neem ik aan. Als dar wat mee zou zijn doen hoef je niet meteen de hele compound in te leveren.
 

Onze Partners

Bovenaan