Transbomber

FPM ProductBOT

Registered User
Meer informatie over Transbomber:

Importeur: Rubro Vuurwerk
Collectie: Blitz
Artikel nummer: 561
Advies verkoopprijs: € 99,-
Online Prijs:
Netto kruitgewicht: 2000 gram
Karton eenheid: 2/4
Aantal schoten: 144
Effect beschrijving: 144 shots megablok met rode bombettes en blinkende palmen. Totaal 2 kilo kruit verdeeld over 4 cakes.

 

britain

Registered User
Helemaal nog geen discussie over dit product?(vanwege de storing op FPM :(

VWC gaat helemaal los. Dit had namelijk het product van het jaar moeten worden!
 

joszie

Moderator
Medewerker
Het is ook wel een lekkere box hoor (afgaande op filmpjes). Heb lang getwijfeld, maar uiteindelijk toch niet genomen.
 

arviidd

Registered User
had moeten? laat me raden.. afkeur?
Nope, Cake 2 is totaal anders dan hoe hij was bij de winkeliers demo.

Maar er wordt van alles geroepen na het zien van 1 verregend filmpje. Ja cake 2 is anders maar veder een mooie box, maar er wordt gedaan alsof het nu helemaal niks voorstelt.

Morgen wordt hij weer geschoten. Zou hem dan filmen.
 
Laatst bewerkt:

gwgwgw

Registered User
maar er wordt gedaan alsof het nu helemaal niks voorstelt
Maar het gaat er toch niet om of het nu nog wat voor stelt. 1 van de 4 cakes is nu compleet anders (in mijn ogen de mooiste is nu pleite). Daar doet een verregend beeld niets aan af Daar gaat het om, een totaal andere cake. Ik vind dat nogal wat zo'n verschil.
 

arviidd

Registered User
Ik bedoel het blijft een goede box dus is niet zo dat hij nu niks meer voorstelt. Dat hij anders is, nee dat hoort niet. Helemaal met je eens en vindt dit niet kunnen.

En natuurlijk gaat het er wel om of hij wat voorstelt. Ik ben blij dat ik deze dit jaar heb ook al is cake 2 anders. Het is niet zo dat er maar wat flut knallen van af komen. Ik heb hem voor de finale cake besteld en die is gewoon goed, zelfs op dat regen filmpje.
 

boozebelly

Registered User
Helemaal nog geen discussie over dit product?(vanwege de storing op FPM :(

VWC gaat helemaal los. Dit had namelijk het product van het jaar moeten worden!
Haha een paar jaar geleden zou ik het triest vinden voor de vroege kopers, maar onderhand is het voor die groep toch ook een beetje eigen schuld, dikke bult...
Alsof Rubro het kroonjuweel van hun winkeliersdemo voor €75 tot maximaal €100 over de toonbank laat gaan... Een box die topbakken als de 4 Season's en Immortal Gold voor bijna de helft van het geld compleet van het toneel blaast op de winkeliersdemo.
Een ieder die een beetje logisch na kan denken weet dat dit te mooi was om waar te zijn. Maar goed, voor een overhype heb je nou eenmaal naïef volk nodig...

Volgend jaar krijgen we geheid hetzelfde tafereel met een andere Rubro box, wat ik u brom :p
 

bridge

Bronzen Member
Ik vind er geen drol aan deze box. Het is een budgetpotje met simpele effecten. Van Rubro moet je echt de event serie hebben zoals event four seasons en niet deze serie. Dat was eerder al met de zogenaamde Razor box.

Met een beetje freakkorting heb je voor hetzelfde bedrag echt veeel sterkere boxen.
 

bjorn2202

Registered User
Er is op vwc een ander filmpje te zijn tijdens een eindshow van een demo weet even niet welke... daar Is het echt wel een goeie box voor het geld. Even afwachten wat hij in de straat doet maar ik maak me geen zorgen.
 

DioR

Registered User
Wat vonden de mensen hier ervan voor diegene die hem live gezien hebben ?
Gezien op de demo bij Ivo Reinders. Hij ging heel rap en dat zag er wel leuk uit. Verder vind ik hem persoonlijk niet heel speciaal. Rap of niet, ik vind het een grote crackling bak die mijn smaak niet heeft. Ik zie persoonlijk liever een big momma voor minder dan 99 euro en met meer kleur.
 

boozebelly

Registered User
Kleine rectificatie van mijn kant... Ik was vooraf sceptisch over deze bak maar na het zien van een aantal straatfilmpjes moet ik toegeven dat het gewoon een prima box is met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dus bij deze een teddybeer met een bordje op schoot waarop staat "sorry" met daarachter een bosje tulpen en wat ander decoratief spul waaronder mos:

 

Onze Partners

Bovenaan