Titanium Thunder

FPM ProductBOT

Registered User
EVO03TS_Evolution_TitaniumThunder_new_2014_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Titanium Thunder[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Evolution Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Thunder Storm[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]TS-03[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 49,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]371 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]8/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]70[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Silver tail to ti salute[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 5/10/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Dennis010

Registered User
Ik vind dit echt de hardste/ beste knalcake van Nederland met een heerlijk tempo! Wat een topbak is dit jongens. Vorig jaar een kartonnetje er doorheen gejaagd, dit jaar zijn het er twee :hehe!:

Vanaf 4:00 zie je er een aantal voorbij komen :lub:

 

boozebelly

Registered User
Mooi beestje hoor :smiling: Alleen voor de adviesprijs 55 ballen sla ik persoonlijk ff over... Mij iets te gortig voor een 70 schots knalbak.
 

Dennis010

Registered User
Dat filmpje hierboven is sowieso lekker!! goed gedaan. :happy:


Het mooiste van dit filmpje: Als je heel goed luistert hoor je tussen 0:33 en 0:40 mijn 81 jarige buurvrouw aan mijn vrouw vragen of het geluid ook opgenomen wordt. Mijn vrouw antwoord: Ja, en jou ook... De 81 jarige buurvrouw in haar Numansdorpse accent: oehh ...moek mn bek houwuh ??

Priceless !
 

Pyromaniac 1975

Registered User
Beste mensen.
De adviesprijs is 49.95.
Dat is 20 euro lager dan de oorspronkelijke prijs toen deze als winkel collectie item op de markt kwam.
Ik denk dat dit een schappelijke prijs is voor deze topper.

gr
Evolution Fireworks.
 

Anihalas

FPM Moderator
Voor mij een prima prijs. Meer dan 1 hoef ik er niet en volgensmij blijft het dan een gave toevoeging aan de finale. Is hij dit jaar weer bij Valk te koop?
 

sprinkhaan

Registered User
Buiten twee thunder combi pakketten (en nog diverse zaken) toch nog 4 van deze jongens erbij genomen.
Kunnen we het "oud hollands knalwaaieren" tenminste in ere houden. :smiling:
 

Anihalas

FPM Moderator
Hoeveel kartons van deze jongen heeft evo dan in Nederland? Lijkt me vervelend als je er achter komt dat je te weinig hebt ingeslagen.
:hehe!:
 
Bovenaan