Thunderstruck

FPM ProductBOT

Registered User
2269_Hardix_Semiprofessionalcakes_Thunderstruck_new_2011_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Thunderstruck[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Hardix Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Aftershock Collectie[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]2269[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 17,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]175 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]12/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]36[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Zeer harde super knallen.
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 11/12/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
Laatst bewerkt door een moderator:

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Ik wil graag een vergelijking zien tussen deze en de Silver Salute, want het zou me niets verbazen als deze de Silver Salute eruit knalt.
 
Laatst bewerkt:

maartenvincent

Registered User
De knallen van de Hardix knalcakes waren altijd goed te noemen.
De vergelijking tussen de SS en deze zullen we met oud en nieuw wel zien. De opbouw is echter wel totaal anders, waardoor de ervaring ook anders zal zijn.
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Heerlijk knalblok!! mooie opbouw van schieten...heeft wat weg van de No Mercy van Wolff, alhoewel ik deze beter vind qua opbouw.
De prijs is zeer goed te noemen.
 

smilli

FPM Filmer
Prijs is erg goed dus een miskoop zal het niet worden, ook weer is wat anders dan al die ti-boeketten van tegenwoordig.
 

mickeyzegtboem

Registered User
Erg lekkere doffe knallen op het filmpje af te gaan.
Wat smily al zegt, weer eens wat anders als met een ti boekket, hierdoor erg mooi met dikke luchthuilers samen te gebruiken zonder dat je die mooie staarten niet meer ziet!
 

olaf81

Registered User
Het word nu wel moeilijk kiezen met al die bestaande en nieuwe knalpotten.
Maar deze ziet er goed uit de knallen doen denk niet onder voor de SS,en zijn misschien zelfs harder.Je hebt evenveel schots als de SS maar dan een stuk goedkoper.Mogelijk verruil ik de SS voor deze knalpot komend nieuwjaar.
 

ThunderBall

Registered User
Ik ga er 1tje proberen en voor 14,95 36 Thunder shots is gewoon spot goedkoop:hehe!:, verder heeft ie een leuke opbouw en lijkt ie behoorlijk te beuken, ik verwacht niet dat ie de Siver Salute er uit beukt!
 
Bovenaan