The horror! The horror!

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl][tr][th]Meer informatie over The horror The horror[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]The one and only[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]431[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 69,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]48[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Niet voor tere zieltjes! 48 schots blauwe brocades, gouden geisers en felgroene glitters laten het gruwelen in de nacht.
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Ik dacht even Schuurmans, maar daar kan ik geen filmpje meer van terug vinden...zal het vast mis hebben.
 

boozebelly

Registered User
Ik heb onlangs ook nog een filmpje gezien die hierop leek, maar op dit moment schiet het me niet te binnen. Net zoals Poziloc meen ik ook dat het van Schuurmans was.

Stukje offtopic: De naam van deze cake is zeker afgeleid van de film "Apocalypse Now". De sterfscene van Kolonel Kurtz (Marlon Brando). Eén van mijn favorieten en ik moest daar dan ook meteen aan denken :hehe!: Oordeel zelf:

 

Poziloc

FPM Hangouderen
Oke dan...zat al in de product database te kijken en daar staat die dus niet tussen, vandaar m'n twijfel....Hans!!!! haha

P.s. De Anaconda van Schuurmans is 10 euro goedkoper...dus de keus lijkt mij makkelijk!

Wat zou het toch mooi zijn als die brocades gelijk mee zouden lopen....dan was het voor mij de Cake van het jaar geworden!

Hier een directe link naar het filmje.

 
Laatst bewerkt:

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Lesli vs schuurmans.....Mag ik dit even niet meer snappen...gaan we nu elkaars produkten ook omlabelen? ipv je eigen produkten. Zo is het eind ver zoek op een gegeven moment.

En de ene gewoon €10,-- goedkoper...voor exact de zelfde cake. Goed bezig Lesli!
 

Onze Partners

Bovenaan