The Chain 500

bozem

Registered User
De buren hadden 'm afgestoken en kan er maar één ding op zeggen; zonde!
Hij knalt wel redelijk als je het hebt over NL matten (uiteraard niet te vergelijken met de BE versie), maar voor 12,50 veel te duur.
 

Donniedonald

Registered User
Ik vindt the chain 500 legaal ook geen verkeerd matje voor nederlandse begrippen maar goed de hele legale collectie van chooet is niet verkeerd
 

joszie

Moderator
Medewerker
Net afgestoken. Qua tempo en geluid wel goed maar dikke kleiproppen die meters ver weg schieten.... erg gevaarlijk dit ding!
 

dutchguy1975

Registered User
Ik was gisteren nog even wat last minute aankopen aan het doen bij de lokale zena dealer en m'n oog viel ineens op het woordt CAT 3 op de doos, om eerlijk te zijn heb ik dat nog niet eerder opgemerkt bij iets (tja je gaat er van uit dat alles CAT2 is) dus toch maar gekocht voor 12,50 en ter vergelijking een chinese rol small van 15 euro.
De chinese rol was gewoone en chinese drol, de chain 500 was daarmee vergeleken een heel stuk beter en voor nederlandse begrippen echt een goede mat, het laatste stuk had ik nog even opgerold te laten om toch iets van een finale achtig iets te hebben. Ja er vlogen propjes in het rond maar niet wereldschokkend. Het flitste zelfs nog redelijk en zelfs nog lichte snippervorming ook. Zou ik hem gauw weer kopen.......... misschien, staat niet op m'n "must buy" list maar ik hoop komende oud en nieuw eindelijk voor het eerst in vele jaren weer eens wat Belgische matten te hebben.

Trouwens, ik vind "filmpjes" van Nederlandse matten het niet echt representeren, aangezien telefoons (waarmee toch meestal opnames worden gemaakt) heel het geluid niet echt kunnen oppakken en je daarom toch al gauw "gepruttel" hoort. M'n chain 500 klonk echt een stuk beter dan het gepruttel bij bovenstaande filmpjes.
 
Bovenaan