Super Shock

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Super Shock[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Schuurmans[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Thunder Fireworks[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]345[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 9,25[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]28.50 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]32/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Prijs is per 2 stuks. [/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 9/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Slomo

Banned
Het plaatje klopt niet helemaal, dit is de Beko versie. Schuurmans versie heeft zo een thunder fireworks label.

Daarnaast is het filmpje alleen de Dahlia denk ik, op de andere straat Crackling. EN als je dan de filmpjes van de Beko versie bekijkt zie een crackling tail achtig iets.

Verder vind ik dat mensen te snel te negatief zijn, er zijn mensen zoals ik die het niet meer leuk vinden om 100 Single Shots af te steken en dan is dit naast vuurpijlen een leuk alternatief. Dat je dan wat meer betaald is logisch, zitten veel meer maak kosten in.
Verder ziet de multicolour er toch wel netjes uit hoor!

Ben benieuwd morgen!
 

Richardus

Registered User
Dat hele ding ging dus de lucht in, het houten platform achterlatend; wel erg gaaf hoor. Dat compenseerde wat de wel tegenvallend kleine boeketjes... Kleur en crackling waren op zich goed.
 

Onze Partners

Bovenaan