Sunrise

KoenL

Registered User
De boeketten waren niet al te groot, maar opzich mooi gevuld. Het goud bleef niet lang genoeg hangen om hem goed te noemen. Ik heb hem gezien bij de demo van 123Vuurwerk in Lopik, maar daar overtuigde hij mij niet.
 

boozebelly

Registered User
Ik heb hem gezien bij de demo van 123Vuurwerk in Lopik, maar daar overtuigde hij mij niet.

Ik zag hem gisteravond voor mijn neus en ook toen overtuigde hij niet. Dit was de enige cake die ik had van Bonfireworks die mij is tegengevallen.
De willows zijn niet goed uitgewerkt en het goud verdwijnt snel. Eigenlijk is het een beetje een rommelpotje in de lucht. Dan vond ik het broertje van deze, namelijk de http://www.freakpyromaniacs.com/forum/exclusive-fireworks-collection/26069-temptation.html, een heel stuk beter. Ok, dat is geen willowcake maar die vult de lucht wel goed met grote, gouden brocades. Een stuk imposanter.
 

PyroGuy

Registered User
Ik zag de Sunrise een paar wegen geleden in Enschede volgens mij voorbij komen. Vond hem tegenvallen. Effect was snel weg en niet groot.
Titania is volgens mij een omlabeling van een cake uit de One and Only collectie (of andersom), ook van Lesli, die beviel mij ontzettend goed! Gigantische gouden willows. Staat op mijn twijfel lijst, omdat de prijs wel te hoog is.
 

GMP82

Zilveren Member
mits - zoals terecht aangegeven op de demo van de RWVH - je hem in een onverlichte omgeving afsteekt... In een fel verlichte straat valt dit goud effect wat weg.
 

PyroGuy

Registered User
Met die cake is voor de goudliefhebber helemaal niks mis. Grote boeketten, harde burst. Lang hangend effect. Hier doe je geen miskoop aan.

Misschien dat ik hem dit jaar dan toch eens probeer. Ik woon in een omgeving zonder lantaarnpalen of verlichting van omringende huizen, dus het goud effect zal wat dat betreft optimaal tot zijn recht komen.
 
Bovenaan