Steer Wrestling

FPM ProductBOT

Registered User
5181_Breeschoten_rocking_rodeo_steer_wrestling_09_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Steer Wrestling[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Rockin Rodeo[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5181[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 35,-[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]100[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Zilver mines met fluitstaarten en knal[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Kobajo

FPM Filmer
Dit is zeker een goede cake eentje die toch weer anders is dan de rest van de kanlcakes. En laten we eerlijk zijn de prijs is boven verwachting goed.
 

Richardus

Registered User
€35? Voor dat tientje minder had ik 'm sowieso gehaald, nu is 't even kijken naar budget met al dat andere geweldige nieuws, óók van Kruiterij.

Dit is een heerlijk fluit/knalblok met wederom een perfect tempo. Hádden ze maar ti-boeketjes gebruikt... maar ook zonder dat is dit een heerlijke bak!
 

DarkSoul

Registered User
Ik heb deze cake vanavond live gezien bij de demo van BKV.
Voor €35,- een 100 schots cake maken vind ik sowieso al goed. Maar ze hebben nog iets nets weten neer te zetten ook. Net als bij de rest van de Rocking Rodeo lijn vind ik deze cake echt iets voor de 'gewone' consument. De meeste freaks zullen, denk ik, de uitwerkingen iets te standaard vinden. Voor het geld echt niet verkeerd, maar voor mij niet spektaculair genoeg.
De fluiters zijn met een heel redelijk volume. Ze draaien grappig rond, en maken dan ook een opvallende rookstaart. De salutes zijn (als bij de andere Rocking Rodeo cakes) niet hard genoeg voor mij. 't Is nu een standaard knal, en geen goede salute. Dat de cake in salvo's wordt geschoten werkt bij deze effecten prachtig.
 

AWG

Registered User
verrassend goed:idea:

prijs is ook redelijk.
die fluitsluierstaarten lijken wel wat op de skyscreamer van beko alleen het geluid is totaal anders, dat rauwe gekrijs is er niet in te vinden. maar toch goed geluid.

de knallen klinken ook behoorlijk stevig.
zeker iets om over na te denken, er zit een halfords in de buurt hopen dat die dit spul ook heeft dit jaar.:amuse:
 

magnolia

Registered User
het tempo is goed vluiters met knallers is opzich een leuke kombinatie .
maar als je een knal cake wilt hebben met pit dan zou ik deze niet nemen .
 

Sweet Laker

Registered User
Bij Lingo hebben ze het er ook net over; grappig. Precies het woord dat ik zoek bij dit blok. Niets meer en niets minder.

Mijn geld gaat er niet heen in ieder geval!
 

goofygrunn

Registered User
Ik heb deze pot vanacht afgestoken en ik moet zeggen dat ik geen spijt van heb. De prijs en kwaliteit was het zeker waard!
 
Bovenaan